Η Αναγέννηση Σάμου μετονομάσθηκε σε Rhenia Tours Αναγέννηση

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της ΠΕ Σάμου για τον Αλιευτικό Τουρισμό

Νέα εποχή για τον Αθλητικό Σύλλογο Σάμου “Αναγέννηση” σηματοδοτείται με την πρωτόγνωρη και σπουδαία για τα τοπικά δεδομένα συνεργασία ονοµατοδοσίας με το Rhenia Tours, την κορυφαία εταιρία εισερχόμενου τουρισμού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο!

Από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια η ομάδα μας μετονομάζεται σε «RHENIA TOURS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Η ταυτότητα και το λογότυπο αλλάζει ωστόσο οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, με σεβασμό στο κοινό, την ιστορία του συλλόγου με έτος Ίδρυσής το 1975, την παράδοση, τα πρότυπα, την ηθική, τις αξίες και το ευ αγωνίζεσθαι!

Το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Rhenia Tours ιδρύθηκε το 1981. Σήμερα, σχεδόν 40 χρόνια μετά, αποτελεί το μεγαλύτερο σε μέγεθος τουριστικό πρακτορείο στη Σάμο με ισχυρή παρουσία σε όλους τους τομείς της τουριστικής ζωής προσφέροντας ποιοτικό service σε όλους τους πελάτες του, χάρις σ’ ένα άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που εργάζεται σε όλη την Σάμο.
Στο κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού διακίνησε, την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, περίπου 40.000 τουρίστες με κράτηση ξενοδοχείου στη Σάμο, έχοντας συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους tour operators στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στην έκδοση όλων των ειδών των εισιτηρίων, ακτοπλοϊκών και αεροπορικών, στις μεταφορές και στις ενοικιάσεις ξενοδοχείων.
Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο υποκαταστημάτων στο νησί, με ταυτόχρονη παρουσία σε Βαθύ, Πυθαγόρειο, Καρλόβασι αποτελώντας τον μεγαλύτερο οργανωτή και πωλητή εκδρομών στο νησί μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας.

Στην προσπάθειά μας κρίσιμος είναι ο ρόλος των χορηγών καθώς τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν δύναμη και αποδεικνύουν την έμπρακτη στήριξη του «επιχειρείν» στη Σάμο προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

00Varagiannis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »