Η ΑΚΙΣ κοντά στους δημότες

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι ως δημοτική παράταξη έχουμε ήδη συμπληρώσει 2,5 χρόνια δυναμική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής. Βρισκόμαστε πλέον στο μέσον της θητείας μας, γι’ αυτό  και έχουμε προγραμματίσει επισκέψεις στα χωριά και τις πόλεις της Σάμου προκειμένου να γνωρίσουν οι κάτοικοι από κοντά τις προτάσεις μας, αλλά και για να ακούσουμε τα θέματα που τους απασχολούν.

Το πρόγραμμα θα είναι κοινό για όλες τις κοινότητες. Θα αρχίζει με επίσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα της κοινότητας, παρουσία του προέδρου αυτής, θα ακολουθεί σύντομη περιοδεία εντός της κοινότητας και θα κλείνει με ελεύθερη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους.

Τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους θα καταγράφονται και θα κατατίθενται άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τις αντίστοιχες προτάσεις επίλυσης αυτών. Παράλληλα θα κατατίθενται και εγγράφως στον Δήμαρχο Σάμου προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να προβαίνουν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης.

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »
Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από αλλοδαπούς

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στο Βαθύ της Σάμου. Ταυτοποιήθηκαν

Περισσότερα »