Γιορτή κρασιού στο Καρλόβασι

Για 3η συνεχή χρονιά διοργανώθηκαν με επιτυχία οι γιορτές κρασιού στο Καρλόβασι. Υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, στον αύλειο χώρο του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού στο Καρλόβασι οι εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το Σαμιώτικο κρασί που ήταν προσφορά του ΕΟΣΣ, ενώ το κέφι περίσσεψε με την ορχήστρα του Βαγγέλη Γιαγιά σε νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Άννη Ανδρεάδου, η οποία καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ αναφέρθηκε στη γιορτή κρασιού του 2018, η οποία θα περιλαμβάνει βραβεύσεις από διαγωνισμό που θα γίνει κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και θα πάρουν μέρος τα σχολεία του νησιού.

Στη συνέχεια καλωσόρισε την Έρη Ρίτσου η οποία απήγγειλε στοίχους από το ποίημα του πατέρα της Γιάννη Ρίτσου, «Η κυρά των Αμπελιών».

Τη σκυτάλη πήρε ο πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΡΙΒΑ» με το χορευτικό της τμήμα που χόρεψε χορούς από την Σάμο, την Ικαρία και την Κρήτη. Παρόντες ήταν η περιφερειακή σύμβουλος κα Φωτεινή Θαλασσινού, οι αντιδήμαρχοι Καρλοβάσου και Μαραθοκάμπου κ.κ. Καλατζής και Ισιδώρου αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Νίκος Τριανταφύλλου, το μέλος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Νίκος Σβερκίδης, ο υπεύθυνος ΟΤΑ Δυτικής Σάμου Μανόλης Νικολού, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΡΙΒΑ Δημήτρης Ριζάκης 

Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο ως τα μεσάνυχτα ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για τις γιορτές κρασιού στο Βαθύ της Σάμου στις 26 και 27 Αυγούστου με αποκορύφωμα την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα.

Βιολέτα Τριπόδη

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »