Γιώργος Στάντζος στον ΘΕΜΑ 104,6: Οι μετανάστες πήγαν να καταλάβουν την πλατεία χωρίς αιτήματα

Γιώργος Στάντζος στον ΘΕΜΑ 104,6: Οι μετανάστες πήγαν να καταλάβουν την πλατεία χωρίς αιτήματα

Για τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες την Τρίτη στο Βαθύ με τον ίδιο να διώχνει μετανάστες από την πλατεία Πυθαγόρα στην οποία είχαν συγκεντρωθεί με σκοπό να την καταλάβουν μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος.
«Ήταν μια κατάσταση έκρυθμη που δείχνει την κατάληξη της επιχείρησης κατάληψης της πλατείας από νεαρούς που δεν είχαν αίτημα αλλά αποφάσισαν να κάνουν πορεία στον κεντρικό δρόμο και να καταλάβουν την πλατεία με μέλη ΜΚΟ αμφιβόλου προέλευσης. Εκεί υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας και δικιά μου» είπε ο κ. Στάντζος.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι μετανάστες μετά την αρχική εκδίωξή τους «επέστρεψαν και έσπασαν 5 αυτοκίνητα πιο δυναμωμένοι για να καταλάβουν την πλατεία».
«Δεν είχαν κάποιο σύνθημα, δεν είχαν κάποιο αίτημα» συμπλήρωσε.

Ο κ. Στάντζος μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι της πόλης τονίζοντας ότι «έχουμε προβλήματα έντονης παραβατικότητας».
Παρατήρησε, δε, ότι «ο χειμώνας δεν βοηθάει και οι ροές συνεχίζονται» κάνοντας λόγο για αριθμούς που δεν είναι διαχειρίσιμοι καθώς «έχει διπλασιαστεί ο πληθυσμός της πόλης στο Βαθύ».

00Nefeli00

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Α. Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

Γιώργος Στάντζος: Η Πολιτεία να κατανοήσει το οικονομικό και κοινωνικό κόστος του κάθε lockdown και να σχεδιάσει ολοκληρωμένα σχέδια στήριξης των τοπικών κοινωνιών

Από τις πρώτες μέρες της πανδημίας και πριν φτάσουν τα κρούσματα στο νησί μας ζητήσαμε ελέγχους στις πύλες εισόδου του νησιού προς όλα τα καθ´ύλην

Περισσότερα »