Γιώργος Στάντζος: Ξεκινά ένα ταξίδι με προορισμό ένα καλό σκοπό, με αρετή, ώστε να μπορείς να βοηθήσεις σαν συμπολίτευση ή αντιπολίτευση, τη λειτουργία του θεσμού που εκπροσωπείς

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Γεώργιος Στάντζος, υποψήφιος δήμαρχος Aνατολικής Σάμου.

Ο κ. Στάντζος θα ηγηθεί ψηφοδελτίου και δημοτικής παράταξης στις επερχόμενες εκλογές.

«Ξεκινά ένα ταξίδι με προορισμό ένα καλό σκοπό, με αρετή, ώστε να μπορείς την επόμενη ημέρα να βοηθήσεις σαν συμπολίτευση ή αντιπολίτευση, τη λειτουργία του θεσμού που εκπροσωπείς».

Στην περίπτωση του κ. Στάντζου, τον πλησίασαν οι ψηφοφόροι ώστε να ηγηθεί συνδυασμού, καθώς είχε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από την πολιτική σκηνή. Ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός και φιλοδοξεί να διοικήσει τον Δήμο, την επόμενη ημέρα. Οι λέξεις, αρετή, σοβαρότητα και σεβασμός, θα ακολουθήσουν και την προεκλογική εκστρατεία. Η μεγάλη αγωνία, είναι να συγχωρεθούν τα λάθη που πιθανόν να γίνουν κατά την πορεία προς τις εκλογές.

Την Παρασκευή (15/03) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή συνάντηση του συνδυασμού, στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, στις 7.30μ.μ. Μια συνάντηση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων και για να βρεθεί και το όνομα που θα δοθεί στην παράταξη.

Πρωταρχικός στόχος είναι η οριοθέτηση των στόχων του προγράμματος και τι πρέπει να γίνει για τις κοινότητες Πυθαγορείου και Βαθέος.  

Όπως είπε ο κ. Στάντζος, η φιλοδοξία είναι να μονιάσει η κοινωνία και η πρόκληση είναι να γίνουν όλα με σεβασμό και αρετή. Η διχοτόμηση αποτελεί ένα θλιβερό γεγονός, όμως πρέπει να διαφυλαχτούν τα συμφέροντα της κοινωνίας που θα επιλέξουν να εμπιστευτούν τον συνδυασμό.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »