Γιώργος Στάντζος: Η εντολή και το βάρος είναι μεγάλα, θα τιμήσουμε και το λόγο και τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε ο νέος Δήμαρχος Αν. Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος.

«Χθες λάβαμε μια ισχυρή εντολή, να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε με διαφορετικό βηματισμό και κατεύθυνση τον Δήμο μας, τις δημοτικές ενότητες Πυθαγορείου και Βαθέος. Η εντολή και το βάρος είναι μεγάλα, θα τιμήσουμε και το λόγο και τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις. Η επόμενη μέρα θα είναι υπόσχεση και δέσμευσης προσωπικής, επιδίωξης της μεγαλύτερης δυνατής σύνθεσης προκειμένου να ξεκινήσει η νέα δημοτική θητεία.

Η συνεργατικότητα ήταν και είναι ο πυρήνας ανάλυσης των δεδομένων της ΑΝΑΣΑΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες της κίνησης. Ξεκινήσαμε με μετριοπάθεια, σεβασμό στα προβλήματα του τόπου και αυτό πιστεύω ήταν ένα στοιχείο το οποίο έκανε την διαφορά και θα κάνει την διαφορά στη νέα δημοτική θητεία».

Ο συνδυασμός του κ. Στάντζου ξεκίνησε ως μια κίνηση πολιτών για το καλό του τόπου και γύρω στις 10 Μαρτίου 2019 άρχισε να χτίζεται δημιουργικά και με παρουσίαση θέσεων ώστε να φτάσουν στο σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα.

«Το εκλογικό σώμα έδωσε συγκεκριμένο μήνυμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνεργαστείτε. Αυτό λοιπόν θα τιμήσουμε και θα τιμήσουν. Ήδη από την πρώτη Κυριακή μία δημοτική παράταξη που ήμασταν «αντίπαλοι» έδωσε στήριξη στο δικό μας συνδυασμό και στο πρόσωπό μου, για την εκλογή της δεύτερης Κυριακής. Πιστεύω το εκλογικό σώμα έκανε μία πολύ μεγάλη ανατροπή δεδομένων, ξεφεύγοντας από το πολύ συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, καταγραφής ή πρόβλεψης του αποτελέσματος. Είναι και πολύ μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου, ένα βάρος ιδιαίτερο που ήδη το σηκώνω. Δεν είναι δυσβάσταχτο γιατί ήδη μαζί με την κοινωνία και θα πορευτούμε και θα συνεργαστούμε και θα χαμογελάσουμε».

Ένα από τα βασικά θέματα είναι το μεταναστευτικό-προσφυγικό και η προετοιμασία των βασικών σημείων αναφοράς σε σχέση με τον τουρισμό. Ο συνδυασμός κινείται στο λεγόμενο πολιτικό φιλελεύθερο κέντρο, με θέσεις που έχουν απήχηση και αριστερά και δεξιά, χωρίς να υπάρχει η παραδοσιακή σχέση παράταξης με κόμμα, ενώ ο κ. Στάντζος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Ως κοινωνική ανατροπή χαρακτηρίζει ο κ. Στάντζος το εκλογικό αποτέλεσμα, ως προς τον τρόπο σκέψης αλλά και τις συστοιχίες με το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ ξεκινά άμεσα η προετοιμασία της επόμενης ημέρας για τον Δήμο Σάμου αλλά και συνεργασίας με όλους.  

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα