Γιώργος Στάντζος: Είμαστε ο συνδυασμός που τολμά να κάνει τις αλλαγές για το τόπο μας! Για μια νέα εποχή ευημερίας για το νησί μας

Φίλες και Φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας στη μεγάλη προσπάθεια του Δημοτικού μας συνδυασμού “ Ανα.Σ.Α. για τη Σάμο “για ένα νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι έχουμε θέσει ως μείζονα στόχο να κάνουμε τις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο αύριο, Πραγματικότητα!
Επιζητούμε τη συμπόρευση με ανθρώπους και αυτοδιοικητικές παρατάξεις που θα προτάσσουν το συμφέρον του τόπου και όχι το δικό τους .
Επιμένουμε ΑΝΟΙΧΤΑ στην συνεργασία και στην ξεκάθαρη σύμπνοια πάνω σε προγραμματικές συμφωνίες με εργαλείο δημιουργίας την τοπική συνεργατική διακυβέρνηση που θα παράξει τοπικές πολιτικές κι όχι στείρα διαχείριση, που θα φέρει μια νέα, φρέσκια, αντίληψη για την αυτοδιοίκηση, που θα επιλύει προβλήματα και δε θα δημιουργεί επιπρόσθετα.
Ξεκινήσαμε διστακτικά με μια ελπίδα! Ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Η ελπίδα έγινε αγώνας μέρα με τη μέρα. Με τη ψήφο σας δείξατε την ανάγκη της αλλαγής! Να πάμε μπροστά !!!Καλούμαστε λοιπόν να δώσουμε την τελική μάχη της ερχόμενης Κυριακής και να ανταποκριθούμε οι συνεργάτες μου και εγώ της εμπιστοσύνης σας!!!
Έχουμε ένα συνδυασμό ανοιχτό αλλά και συγκροτημένο , συνδυασμό Τοπικό αλλά ταυτόχρονα Ευρωπαϊκό!
Τολμάμε στις αλλαγές αλλά σεβόμαστε και την ιστορία του τόπου μας.
Υπερασπιζόμαστε την προκοπή , την εργατικότητα , το φιλότιμο, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, την ιστορία, τις παραδόσεις μας!!!! Αυτές είναι οι αξίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε!!!
Είμαστε ο συνδυασμός που τολμά να κάνει τις αλλαγές για το τόπο μας! Για μια νέα εποχή ευημερίας για το νησί μας. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία αλλά και τον ενθουσιασμό των νεώτερων γενεών και των ιδεών τους!!!
Έχουμε κοντά μας πολίτες καλής προαίρεσης που αναζητούν την υπευθυνότητα στο πρόσωπό μας .Οικογένειες, μανάδες και πατεράδες που προσδοκούν το καλό του τόπου γι΄αυτούς και τα παιδιά τους!!!! Οικογένειες που επέλεξαν να ξεβολευτούν από τις παραδοσιακές επιλογές, έκαναν την επιλογή τους και μας στήριξαν!!!
Ενωμένοι για το καλό του τόπου μας. Και στον αγώνα αυτό ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!!

Γιώργος Στάντζος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αν. Σάμου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Χατζημιχάλης: «Σχολείο είναι όπου πηγαίνουν τα παιδιά μας, δεν είναι δικό μας.. Είναι όλων μας το σχολείο»

Γιώργος Χατζημιχάλης: «Σχολείο είναι όπου πηγαίνουν τα παιδιά μας, δεν είναι δικό μας.. Είναι όλων μας το σχολείο»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Γιώργος Χατζημιχάλης, μέλος του Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων

Περισσότερα »
Πλαίσιο αναγκαίων μέτρων και διεκδικήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον σεισμό της 30ης Οκτώβρη

Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιληνιών: Με συμπάθεια, φιλοφρονήσεις, ντεμενάδες και φωτογραφίες δεν καλύπτονται οι λαϊκές ανάγκες, ούτε λύνονται προβλήματα

Η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής να μην ενημερώνει, θεσμικά, το τοπικό συμβούλιο του χωριού για θέματα που αφορούν τους Μυτιληνιούς επαναλαμβάνεται και αγγίζει τα όρια

Περισσότερα »