Γιώργος Κυριαζής, πρόεδρος Επιμελητηρίου: ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε για ένα καλύτερο και περισσότερο παραγωγικό Επιμελητήριο σε όλους τους τομείς

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες στο Επιμελητήριο Σάμου που πραγματοποιήθηκαν 16 &17   Δεκεμβρίου 2017.

Ο Συνδυασμός μας «Επιχειρηματική Δράση» ήταν ο πρώτος στην επιλογή των επιχειρηματιών-μελλών που μας έδωσαν το 95,19% το έγκυρων ψηφοδελτίων.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους συναδέλφους που τίμησαν με τη παρουσία τους το ψηφοδέλτιο μας. Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που θα αναλάβουν σύντομα όσοι έχουν εκλεγεί στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους στη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Επιμελητηρίου.

Το προσωπικό του Επιμελητηρίου έφερε εις πέρας μία επίπονη εκλογική διαδικασία χωρίς προβλήματα με απόλυτη επιτυχία και μαζί τους θα συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στην νέα εποχή.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε για ένα καλύτερο και περισσότερο παραγωγικό Επιμελητήριο σε όλους τους τομείς.

Καλές Γιορτές

Γιώργος Α. Κυριαζής

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σάμου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Αρχοντούλης: Ξέρω ότι προσπάθησα και έδωσα τα πάντα σε όλες τις ομάδες μου. Δεν θα χαθούμε

Γιάννης Αρχοντούλης: «Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά, όπως επίσης κανείς δεν θα παίξει με τους δασκάλους»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, κ. Γιάννης

Περισσότερα »