Γιώργος Ξαγοράρης: «Δεν θέλουμε άλλο ΗΟΤ SPOT, ούτε στους Μυτιληνιούς, ούτε στην Πειραϊκή Πατραϊκή, ούτε στο Καρλόβασι, ούτε και στην Καλλιθέα»

Γιώργος Ξαγοράρης: «Δεν θέλουμε άλλο ΗΟΤ SPOT, ούτε στους Μυτιληνιούς, ούτε στην Πειραϊκή Πατραϊκή, ούτε στο Καρλόβασι, ούτε και στην Καλλιθέα»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με την Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοκάστρου, ο κ. Γιώργος Ξαγοράρης.

Την «Τσικνοπέμπτη»(20/02) στην κεντρική πλατεία της κοινότητας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση λόγω ημέρας, με εδέσματα και γλυκά που θα ετοιμάσουν οι κυρίες της Κοινότητας και θα μοιραστούν στους παρευρισκομένους. Επίσης θα υπάρξουν και αποκριάτικοι χοροί από ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ.

Παντός καιρού δηλώνουν οι διοργανωτές καθώς έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε περίπτωση βροχής.

«Το διοργανώνει ο ΑΨΕΜΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗ μαζί με την βοήθεια τη δική μας, θα υπάρχει χορευτικό τμήμα από τον «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑ», θα έχει τσαμπούνα με τον κ. Λεβισιανό, θα έχει σουβλάκι, λουκάνικο κ.τ.λ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλαιόκαστρο, έχουμε δώσει εξετάσεις από παλιά».

Όσον αφορά στα προβλήματα της περιοχής ο κ. Ξαγοράρης ανέφερε: «Την καθημερινότητα την έχουμε σε μεγάλο βαθμό. Τα μεγάλα προβλήματα υπάρχουν, πιέζουμε, θα μας κάνουν 2-3 μικρά πραγματάκια, δηλαδή έργα όχι σε μεγάλα ποσά. Ασφαλτόστρωση στην κεντρική πλατεία, μπροστά στο περίπτερο που είναι 100 τετρ.μ. , μία στάση που την παρακαλάμε εδώ και 8 χρόνια για να μην βρέχονται τα παιδιά το χειμώνα».

Στη συνάντηση των κοινοτικών προέδρων, υπήρξε ένας λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στον κ. Ξαγοράρη και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Ελευθερόγλου, ο οποίος πρότεινε να γίνει το νέο ΚΥΤ στη θέση Μεγάλη Λάκκα.

«Ξαφνιάστηκα τόσο πολύ που είπε ότι έχουν προτείνει την μικρή και μεγάλη Λάκκα. Αυτό για να το λέει το είπε και γραπτώς. Λέω «χρυσέ μου άνθρωπε, συνάδελφε, σου ξέφυγε, ξέρεις που είναι η Λάκκα; 50μ. από την Κέρβελη».

Ο κ. Ξαγοράρης τόνισε δε, «εμείς έχουμε δύο αποφάσεις τοπικές και λαϊκή συνέλευση με 650 υπογραφές και το τονίζουμε ακριβώς. Δεν θέλουμε άλλο hot spot ούτε στους Μυτιληνιούς, ούτε στην Πειραϊκή Πατραϊκή, ούτε στο Καρλόβασι, ούτε και στην Καλλιθέα. Να παραμείνει αυτό με τον τρόπο που λέγανε να λειτουργεί. Αυτός τώρα γιατί λέει για εμάς; Είναι λίγο βαρύ».

Στην περιοχή δεν υπάρχει σπίτι νοικιασμένο από Μ.Κ.Ο, αν και το πλήρωσαν αυτό οι κάτοικοι, αλλά πέτυχαν αυτό που ήθελαν.  

VKDDiagonismos

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη τριών αλλοδαπών στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Μέλη (33) Μ.Κ.Ο. και (2) υπήκοοι τρίτων χώρων, σε δικογραφία για οργανωμένο κύκλωμα διευκόλυνσης παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια, μέσω της νήσου Λέσβου

Μετά από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης, προσδιορίστηκε η δράση οργανωμένου κυκλώματος, που δραστηριοποιείτο  συστηματικά στη διευκόλυνση της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια,

Περισσότερα »