Γιώργος Κολλάρος: Για τους «ξερόλες του διαδικτύου», όπως είπε ο ΠΛΑΤΩΝ «δεν μπορεί να έχεις γνώμη όταν δεν έχεις γνώση»

Γιώργος Κολλάρος: Για τους «ξερόλες του διαδικτύου», όπως είπε ο ΠΛΑΤΩΝ «δεν μπορεί να έχεις γνώμη όταν δεν έχεις γνώση»

Τη δική του απάντηση έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κολλάρος σχετικά με το πρόβλημα του βιολογικού της πόλεως Σάμου. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Για μια ακόμα φορά «οι ξερόλες» του διαδικτύου (σχετικοί και άσχετοι) κατέθεσαν τα διαπιστευτήρια τους και εξακολουθούν ακάθεκτοι να τοποθετούνται στο πρόβλημα του βιολογικού της πόλης της Σάμου. Πλην της κατάθεσης των επιστημονικών τους γνώσεων και λύσεων, κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο για κωλυσιεργία και αναβλητικότητα και αφήνουν υπαινιγμούς και μομφές κατά της Δημοτικής Αρχής. Το θέμα του αποχετευτικού δικτύου και της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων της πόλης μας, μετά από αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, θα συζητηθεί την Δευτέρα 13 Ιουλίου με τη παρουσία εκπροσώπων του ΤΕΕ και του προηγούμενου Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή διακαώς επιδιώκει την άμεση λύση του βιολογικού της πόλης θεωρώ δε ότι το Δημοτικό συμβούλιο συναισθανόμενο τη κρισιμότητα του θέματος θα προκρίνει και θα αποφασίσει να υλοποιηθεί μία μελέτη που θα επιλύσει το πρόβλημα και θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα στο μέλλον λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων της πόλεως μας.

Ας αφήσουμε τους ειδικούς που έχουν ειδικές γνώσεις επιστήμης και τέχνης στο συγκεκριμένο κομμάτι να αποφανθούν εμπεριστατωμένα με ποιο πρόσφορο τρόπο θα επιλυθεί το πρόβλημα του βιολογικού της πόλης. Φρονώ ότι αναρτήσεις με τέτοιο περιεχόμενο δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις και αποπροσανατολίζουν τους πολίτες. Άλλωστε όπως και ο ΠΛΑΤΩΝ είπε «δεν μπορεί να έχεις γνώμη όταν δεν έχεις γνώση»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Armodios Banner

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πως ένα παρατημένο περίπτερο στο Καρλόβασι γίνεται ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Πως ένα παρατημένο περίπτερο στο Καρλόβασι γίνεται ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Με περίπατο από το λιμάνι Καρλοβάσου έως την Αγία Τριάδα Παλαιού Καρλοβάσου ξεκίνησε η 4η ημέρα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας στον Δήμο Δυτικής Σάμου και προώθηση χρήσης

Περισσότερα »