Γιώργος Κολλάρος για τη διάσπαση σε δύο Δήμους: Καληνύχτα και καλή τύχη

Επιτέλους το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού!!!!!!!! με την καίρια και αποφασιστική παρέμβαση του Βουλευτή Σάμου επιλύθηκε. Η Σάμος χωρίστηκε σε δύο Δήμους, δύο στρατόπεδα και πορεύεται, όπως πάντα άλλωστε, προς την ανυποληψία, το μαρασμό και την αντιπαλότητα.

Εν κρυπτώ και με κλειστές συσκέψεις σε κομματικά γραφεία, ελάχιστους μήνες πριν τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Βουλευτής Σάμου ικανοποίησε ντόπια συμφέροντα και πολιτικές παρωχημένων εποχών.

Η εξαθλίωση των κατοίκων, ο αργός θάνατος εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών,  της τοπικής οικονομίας, ο αφανισμός του νησιού εξαιτίας του Προσφυγικού –μεταναστευτικού , το HOT SPOT SAMOY, αυτό το ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η μηδενική ανάπτυξη του νησιού, το χωροταξικό και η μείωση του τουρισμού ουδόλως ενδιαφέρει τον Βουλευτή και τους συνοδοιπόρους του.

Είμαστε για μια ακόμη φορά θιασώτες του παραλόγου, του μικροκοματισμού και της εξασφάλισης του Πολιτικού μέλλοντος ορισμένων αμετανόητων συμπολιτών μας που εμφανίζονται ως πολιτικοί αστέρες να φωτίσουν το έρημο αυτό νησί.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ν. Μηταράκης: «Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα των χωρών μας, των πολιτών μας και των νόμιμων κατοίκων μας»

Αναρτήθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης 370 συμβασιούχων για τις ανάγκες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Αναρτήθηκε στο www.migration.gov.gr και στη Διαύγεια (ΑΔΑ: ΨΜΕ246ΜΔΨΟ-0ΣΑ) η προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης 370 ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια τρία

Περισσότερα »