Γιώργος Ελευθερόγλου: Αν σπάσει η υπόθεση των Μυτιληνιών, θα πήξει το νησί από μετανάστες. Εμείς θα μείνουμε μειονότητα»

Έναρξη την Τρίτη 24/09 των Τμημάτων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Κατατέθηκε από τη συντονιστική επιτροπή των Μυτιληνιών, η προσφυγή στο ΣτΕ για τη δημιουργία του ΚΥΤ στη θέση ’’ΖΕΡΒΟΥ’’, ενώ σήμερα (30/09) θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή διαταγή παύσης των εργασιών.

Οι αιτιολογίες παύσης των εργασιών είναι: Στρατιωτική περιοχή, τα λύματα και τα νερά της περιοχής κατευθύνονται προς το χωριό των Μυτιληνιών, ενώ υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Ελευθερόγλου, αλλά υπάρχουν στο έγγραφο που κατάθεσε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθερόγλου υπάρχουν πολλοί εκτός Σάμου που δείχνουν ενδιαφέρον για τον τόπο και το πρόβλημα που υπάρχει, ενώ έχει σκοπό να προτείνει στον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο συγκεκριμένη τοποθεσία όπου θα μπορούσε να χτιστεί το νέο ΚΥΤ. Όπως είπε ο πρόεδρος των Μυτιληνιών κ. Γιώργος Ελευθερόγλου είναι η περιοχή «Κρούντερε», ανάμεσα στους δύο Δήμους. «Δεν μπορεί ο ένας Δήμος να έχει πανεπιστήμιο και ο άλλος Δήμος να έχει τα απόβλητα και εννοώ τα σκουπίδια. Ας πάρουν κι εκείνοι τη μερίδα που τους αναλογεί από τους μετανάστες στο Καρλόβασι».

Μεγάλο θέμα και τα λύματα που θα δημιουργηθούν καθώς η περιοχή είναι ήδη επιβαρυμένη, τόνισε ο κ. Ελευθερόγλου. Ο άπλετος χώρος που υπάρχει γύρω από του Ζερβού, προμηνύει τη συσσώρευση πολύ περισσότερου κόσμου από τον προβλεπόμενο, γι αυτό θα εξαντληθούν όλοι οι τρόποι για να σταματήσει η εγκατάσταση κοντά στο χωριό.

Ο κ. Ελευθερόγλου έχει δηλώσει την πρόθεση διαγραφής του από το κόμμα της Ν.Δ και μέλος της τοπικής οργάνωσης καθώς ο βουλευτής Σάμου δεν έχει έρθει ακόμα να λύσει τα προβλήματα της Σάμου.

«Αν σπάσει η υπόθεση των Μυτιληνιών να ετοιμάζονται οι Καρλοβασίτες, να ετοιμάζονται οι Μαραθοκαμπίτες και δεν ξέρω ποιοι άλλοι. Θα πήξει το νησί από μετανάστες. Εμείς θα μείνουμε μειονότητα».

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »