Γιώργος Διονυσίου: Οι επόμενες κινήσεις μας θ’ αποφασιστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο σε άμεσο χρονικό διάστημα

Γιώργος Διονυσίου: Οι επόμενες κινήσεις μας θ’ αποφασιστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο σε άμεσο χρονικό διάστημα

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Διονυσίου.

Την Πέμπτη(13/02) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους και φορείς των νησιών του Αιγαίου που μαστίζονται από το θέμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού. Ο κ. Διονυσίου ήταν παρών, μαζί με στελέχη και φορείς απ’ όλη την Σάμο και την Περιφέρεια. Στην εκπομπή μίλησε κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης.

«Είναι μία συγκέντρωση που από πλήθους κόσμου είναι αρκετά ικανοποιητική. Αυτή την στιγμή φύγαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών και κινούμαστε προς την Βουλή, συνεχίζουμε εκεί την διαμαρτυρία μας. Είναι μία ειρηνική, εκτός από ένα μικροσυμβάν στο οποίο παραβρέθηκαν κάποιοι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκεί δημιουργήθηκε μία ένταση έτσι ώστε ν’ αποχωρήσουν, αλλά κατά άλλα είναι μία πολύ καλή διαμαρτυρία.

Έχουν έρθει από όλα τα νησιά. Η μέρα δεν βόλευε καθόλου εμάς τους Σαμιώτες που δεν έχουμε καθημερινή συγκοινωνία με καράβι, αλλά παρόλα αυτά έχουν έρθει Σαμιώτες των Αθηνών, φοιτητές και έχουν έρθει και κάποιοι κάτοικοι της Σάμου».

Από την πλευρά του Δήμου ήταν 4 άτομα, ενώ από την αντιπολίτευση ήταν ο κ. Αρχοντούλης, ο κ. Τζίχας και ο κ. Ζάχαρης και φυσικά ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης.

Πλέον υπάρχει το Φ.Ε.Κ για την επίταξη 216 στρεμμάτων γύρω από νέο ΚΥΤ στη θέση «ΖΕΡΒΟΥ».

«Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση δεν ρώτησε φυσικά κανέναν, δεν ήρθε με κανέναν σε συνεννόηση για να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο της επίταξης, οπότε ουσιαστικά αιφνιδιαστήκαμε όσον αφορά το συγκεκριμένο μέτρο και γι αυτό είμαστε και κάθετα αντίθετοι στην απόφαση που πήρε. Για αυτό έγινε και η διακοπή οποιασδήποτε συνεννόησης με τους υπουργούς η οποία είχε κανονιστεί».

Αυτό που δέχεται ο Δήμος, είναι μόνο η απόφαση που είχε παρθεί των 1.200 ατόμων στην δομή, καμία μεγαλύτερη. Οι επόμενες κινήσεις θα αποφασιστούν στο ΔΣ σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Zarbanis340X230

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ). Το ΔΙΕΚ Σάμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους

Περισσότερα »