Γιατί οι 3 ΝΟΔΕ «γλυκοκοιτάνε» Μουτζούρη

Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο στη Χίο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου πρώην Πρύτανης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και νυν του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κώστα Μουτζούρη. Με ηχηρά ονόματα και δυναμική εκπροσώπηση από το γυναικείο φύλο.

Στην γειτονική Λέσβο που θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα κατά μεγάλο ποσοστό ,  διεισδύει όλο και περισσότερο στην Νέα Δημοκρατία μετά την δυσαρέσκεια και τις όχι καλές σχέσεις που έχουν πολλά στελέχη της Ν.Δ. ειδικά το τελευταίο διάστημα στο πρόσωπο της Χριστιάνας Καλογήρου. Τα μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου έχουν εκφράσει τη συνολική της αντίδραση στην επιλογή της νυν Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου την οποία και δεν εγκρίνουν και από ότι φαίνεται διχάζει το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας. Με ομόφωνη μάλιστα απόφασή ανέλυσαν στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τους προβληματισμούς τους για την υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου θεωρώντας χαμένη την υπόθεση της Περιφέρειας. Αναμένεται λοιπόν ένα πολύ θερμό πολιτικό κλίμα τις αμέσως επόμενες ημέρες το οποίο καλείται να ξεκαθαρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη Σάμο η διαγραφή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Σάμου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Πανουράκη που αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματος και η προσχώρηση του στην ανεξάρτητη παράταξη Μουτζούρη φαίνεται να λειτουργεί εις βάρος της Καλογήρου που χάνει έδαφος μαζί με την φθορά του χρόνου που έχει  η νυν Περιφερειάρχης. Ίδιο κλίμα και στη Λήμνο ενώ η ΝΟΔΕ Χίου παραμένει πιστή στην κα Καλογήρου.

Πηγή: www.chiosin.gr

dreams3

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »