Γιάννης Ζώης: Δεν θα υπάρξει επίσημο κάλεσμα για την «πανσέληνο στη Μουρτιά»

Γιάννης Ζώης: Δεν θα υπάρξει επίσημο κάλεσμα για την «πανσέληνο στη Μουρτιά»

Στo πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε και τηλεφωνικά ο κ. Ιωάννης Ζώης, πρόεδρος του Συλλόγου Βλαμαρής.

Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Βλαμαρής κάνει προσπάθειες αναβάθμισης της περιοχής του, αλλά και λόγω καλοκαιριού, της παραλίας Μουρτιάς που βρίσκεται στην περιοχή και χάρη στην εθελοντική προσφορά κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος και ισχυρότερος ως σύλλογος.

«Ο εθελοντισμός είναι κυρίαρχο στη γειτονιά μας, προσπαθούμε όσο μπορούμε να ομορφύνουμε το χώρο και από τον Περιφερειακό προς τα πάνω και προς την Μουρτιά και ό,τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε ευπρεπείς και καθαροί, προσπαθούμε όσο μπορούμε.

Είναι η πιο καθαρή παραλία που υπάρχει στη Σάμο γιατί δεν έχει πάνω ούτε ξενοδοχεία, ούτε ταβέρνες, ούτε τίποτα. Ο σύλλογος προσπαθεί κάθε μέρα με τα καλαθάκια που έχει φτιάξει να καθαρίζει και να μαζεύει για να είναι καθαρή η περιοχή. Πάμε καλά πιστεύω, ο κόσμος είναι υπερευχαριστημένος με την παραλία της Μουρτιάς».

Στην παραλία υπάρχουν τα απαραίτητα για την διευκόλυνση του κόσμου που σπεύδει να χαρεί την ομορφιά του τοπίου, ενώ συνεχώς γίνονται προσθήκες αναβάθμισης της περιοχής. Για το θέμα του παρκινγκ ο κ. Ζώης συνιστά σε όσους πηγαίνουν στην περιοχή να παρκάρουν με προσοχή και με σεβασμό για τον συνάνθρωπο. Η περιοχή της Βλαμαρής αυτή την στιγμή αριθμεί περίπου στα 550 άτομα, μικρούς και μεγάλους, ενώ ανήκει στην Κοινότητα Βαθέος.

Είχε προγραμματιστεί εκδήλωση για την πανσέληνο στις 3 Αυγούστου στην παραλία της Μουρτιάς, απλά λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, ως σύλλογος δεν μπορούν να κάνουν επίσημο κάλεσμα.

00Mourtia01

Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Ζώης απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Λόγω του γνωστού προβλήματος της πανδημίας, ο Σύλλογος δεν αναλαμβάνει καμία διοργάνωση για την πανσέληνο του Αυγούστου στη Μουρτιά. Η παραλία βέβαια όπως όλοι οι ανοιχτοί χώροι θα είναι ελεύθεροι για όλον τον κόσμο, με ευθύνη του καθενός. Όπως κάθε μέρα, ο Σύλλογος θα έχει καθαρή την παραλία, τα καλαθάκια, ο κάδος θα είναι άδεια, οπότε απομένει στους επισκέπτες να σεβαστούν το χώρο και τους συνανθρώπους τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μένουμε ασφαλείς, τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας. Ίσως έτσι, στην επόμενη πανσέληνο στις 2 Σεπτεμβρίου, μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τη φιλοξενία, που όλοι γνωρίζετε.

Ευχαριστούμε πολύ».

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »