Γιάννης Χατζηνικολάου: «Θέλουμε το στάδιο Σάμου να γίνει σωστά, να ολοκληρωθεί σωστά»

Γιάννης Χατζηνικολάου: «Θέλουμε το στάδιο Σάμου να γίνει σωστά, να ολοκληρωθεί σωστά»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο γυμναστής και προπονητής στίβου κ. Γιάννης Χατζηνικολάου.

Πραγματοποιήθηκαν οι 31οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με τη συμμετοχή αθλητών του τμήματος στίβου της Αναγέννησης.

«Υπήρχαν πολλές δυσκολίες καθώς οι τελευταίες προπονήσεις των παιδιών γίνονταν στο 1ο Γυμνάσιο, οπότε τα δρομικά αγωνίσματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, για να πιάσουμε τα όρια και να καταλάβουμε καλές θέσεις».

Είναι γνωστό ότι το στάδιο Σάμου δεν πληροί τις προϋποθέσεις και αυτό που θέλουν ως σύλλογος είναι ένα προπονητήριο ώστε να γίνονται οι προπονήσεις χωρίς να ενοχλούν τις ομάδες ποδοσφαίρου ή άλλους αθλητές. Με την παρέμβαση που έγινε στο στάδιο θα μπορούν να δουλέψουν και τα δρομικά αγωνίσματα και να προχωρήσει ο στίβος με επιτυχίες.

00Gipedo02

Πραγματοποιήθηκε μία σύσκεψη στην Περιφέρεια, παρουσία του Δημάρχου, σχετικά με το έργο στο Δημοτικό Στάδιο Βαθέος και ενημερώθηκε ο Δήμαρχος για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο στάδιο, το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, καθώς οι ανάδοχοι είναι και ο Δήμος και η Π.Ε. Σάμου, ενώ δόθηκε η διαβεβαίωση ότι μέσα στο Νοέμβριο το στάδιο θα είναι έτοιμο για χρήση.

«Θέλουμε αυτό το στάδιο να γίνει σωστά, να ολοκληρωθεί σωστά», ενώ με παρέμβαση του κ. Βασίλη Πανουράκη θα ασφαλτοστρωθεί και θα μπει ταρτάν σε όλο το στάδιο.

Για την αλλαγή του χλοοτάπητα από φυσικό σε πλαστικό στο Καρλόβασι, ο κ. Χατζηνικολάου είπε πως το χόρτο ήταν προβληματικό, άρα έπρεπε να ξηλωθεί και να γίνει μια σοβαρή δουλειά.

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα