Γιάννης Χατζηνικολάου: Πρέπει να γίνει ένα στάδιο κατάλληλο για διοργάνωση αγώνων στίβου. Συγχαρητήρια στους αθλητές/τριες της Αναγέννησης

Γιάννης Χατζηνικολάου: Πρέπει να γίνει ένα στάδιο κατάλληλο για διοργάνωση αγώνων στίβου. Συγχαρητήρια στους αθλητές/τριες της Αναγέννησης

Στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο γυμναστής και προπονητής στο τμήμα Στίβου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, κ. Γιάννης Χατζηνικολάου.

Αν και δεν υπάρχουν οι κατάλληλες αθλητικές υποδομές για την προπόνηση των αθλητών, οι επιτυχίες και η καλή πορεία τους στα αθλήματα στίβου είναι πολλές.

«Ασχολούμαι με την ομάδα από το 1989 ως προπονητής, όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν και άλλοι συνεργάτες, με τις ακαδημίες προσπαθούμε με ό,τι υλικό έχουμε. Βέβαια το λυπηρό στην υπόθεση είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει ένα στάδιο ή ένα προπονητήριο εδώ στο Βαθύ.  

00Xatzinikolaou

 

Χάσαμε Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες το 1994 γιατί δεν υπήρχαν οι υποδομές, έγιναν οι Αιγαιοπελαγίτικοι στο Καρλόβασι γιατί δημιουργήθηκαν εκεί και υπήρχε η θέληση. Όλα αυτά τα χρόνια υπομένουμε μία κατάσταση η οποία είναι αρνητική για την εξέλιξη το ότι δεν έχουμε βγάλει δρομείς. Αυτό είναι ένα κύριο δείγμα για να καταλάβετε ότι αν δεν υπάρχει στάδιο, για να τρέχουν, δεν υπάρχει περίπτωση για να βγει ένας δρομέας.

Η πρωτεύουσα της Σάμου πρέπει να έχει ένα στάδιο στο οποίο να μπορεί να γίνονται αγώνες, να μπορεί να στηρίζει τον αθλητισμό. Αυτό εδώ πάνω είναι θα είναι ένα προπονητήριο, δεν μπορεί να αναλάβει αγώνες. Γίνονται προσπάθειες σε αυτό το χώρο να μπορέσει να γίνει κάτι παραπέρα και παραπάνω».

Πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις για τις κερκίδες και για κάποια οικήματα που υπάρχουν στο στάδιο Σάμου, αλλά το βασικό είναι να γίνει το στάδιο κατάλληλο για διοργάνωση αγώνων. Γίνονται σκέψεις για την εκμετάλλευση του σταδίου στο Πυθαγόρειο καθώς βολεύει και ως μέρος για την διοργάνωση αγώνων.

Υπάρχουν αρκετά ταλέντα, ειδικά στις ρίψεις και πρέπει να γίνουν όλες οι προσπάθειες για την στήριξη των αθλητών. Λόγω κορονοϊού στην ουσία βρίσκονται σε αναμονή πολλοί αγώνες, όπως οι Αιγαιοπελαγίτικοι που φαίνεται ότι πηγαίνουν προς ακύρωση.

Σημαντικό στον κάθε αθλητή η στήριξη τόσο από τον προπονητή αλλά και από την οικογένεια για την επίτευξη των στόχων που βάζει, ενώ οι ίδιοι οι αθλητές αξίζουν συγχαρητήρια για την θέληση που έχουν και είναι μαχητές της ζωής.    

Με τη διεξαγωγή του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών το Σάββατο 18 Ιουλίου στη Χίο ολοκληρώθηκαν τα Πρωταθλήματα που οργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ. Οι αθλητές-αθλήτριες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με επιδόσεις εφάμιλλες των αντίστοιχων αγώνων μεγάλων αστικών κέντρων.

00Skapetis

 

Ο αειθαλής ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΑΝΗΣ πρώτευσε στον ακοντισμό με 52,51, ο δε ΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ακολούθησε με 52,00 μέτρα.

Ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΙΑΣΩΝ στα 400 μέτρα με 49΄΄9 και στα 200 μέτρα με 22΄΄50 κατέλαβε τη πρώτη θέση.

Ο ΚΝΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ στο μήκος με 6,66 ήλθε 1ος , στο δε ύψος με 1,80 2ος.

Ο ΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2ος στο μήκος με 6,02.

Ο ΣΚΑΠΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3ος στα 5000 μέτρα με 16΄58΄΄0.

Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 1ος στη Δισκοβολία με 32,98.

Η ΚΑΡΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩ 1η στον ακοντισμό με 36,91, η δε ΓΡΑΒΙΩΤΗ ΖΩΗ ήλθε 2η στον ακοντισμό με 31,20.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές-αθλήτριες που άξια εκπροσώπησαν το Σύλλογο.

00Spitiko

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα