Γιάννης Βέττας: Η συγκέντρωση – διαμαρτυρία της Κυριακής 12/03 είναι μόνο η αρχή

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102,4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Γιάννης Βέττας, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κτηνοτρόφων Σάμου και αναφέρθηκε στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία που ετοιμάζουν πολίτες της Σάμου, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 10 το πρωί με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Πυθαγόρα.

Πρωταρχικό μέλημα όπως τόνισε ο κ. Γιάννης Βέττας είναι να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με τον βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη. Πάρθηκε αυτή η απόφαση μετά από πολλές συνομιλίες και συναντήσεις για τα διάφορα προβλήματα του τόπου με άλλους συμπολίτες μου και με κοινή διαπίστωση πως ο βουλευτής είναι ανύπαρκτος στο νησί και θα πρέπει να καταλάβει με κάποιο τρόπο πως υπάρχουν προβλήματα που θα πρέπει ο ίδιος να τα λύσει και να ενημερώσει τον κόσμο.

Αν αφουγκραζόταν τα προβλήματα του τόπου, δεν θα άφηνε ο κ. Σεβαστάκης τον υπουργό τον κ. Μουζάλα να αποφασίζει και να διατάσσει την δημιουργία Hot Spot, αλλά θα αρνιόταν και θα στήριζε αυτά που λένε οι Σαμιώτες.

Καλούμε όλους τους πολίτες την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, επί της παραλιακής οδού, στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη όπου θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία προς το γραφείο του βουλευτή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, σε σχέση με το μεταναστευτικό-προσφυγικό και την κοινή διαπίστωση πως οι δήμαρχοι θα μιλάνε πλέον απευθείας με την Ε.Ε, ο κ. Γιάννης Βέττας τόνισε πως οι πολίτες θα πρέπει πλέον να αντιδράσουν και να πάρουν, στο πλαίσιο της λογικής, την τύχη στα χέρια τους, διότι αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Το σχέδιο είναι να διωχθούν οι Έλληνες και να μείνουν οι μετανάστες στα νησιά. Υπάρχει μια προώθηση στο να μείνουν εδώ οι πρόσφυγες, κυκλοφορούν νέοι άνθρωποι που στην ουσία αποτελούν στρατό.

Θα πρέπει οι Σαμιώτες να ενωθούν, να υποστηρίξουν τις οικογένειες τους, τον τόπο, τα παιδιά, την πατρίδα. Δυστυχώς οι πολιτικοί φέρονται εχθρικά στους Έλληνες σε αντίθεση με τους μετανάστες που τους φέρονται υποστηρικτικά με διάφορα επιδόματα και προσοχή.

Κατά την παλαιότερη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, είχε υπάρξει συνομιλία με τον κ. Γιάννη Βέττα, ο οποίος διαπιστώνει πως δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή και αντίθετα έχει γίνει χειρότερη η κατάσταση. Δεν υπάρχει ανάπτυξη στα νησιά, χρήματα παίρνει το κράτος, αλλά εμείς εισπράττουμε διωγμό, απειλές, φορολογία, δεν γίνεται κάτι καλό, επεσήμανε ο κ. Γιάννης Βέττας και όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Υπάρχει φόβος και θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να μην δεχτεί η τοπική κοινωνία δεύτερο Hot Spot, ούτε ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος. Ο κ. Βέττας ζήτησε τη συνεργασία του κόσμου, αυτή η συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή και θα πρέπει όλοι μαζί να είναι ενωμένοι για τον τόπο. Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 10:00 π.μ, στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη η συγκέντρωση των πολιτών για την ειρηνική διαμαρτυρία.

Αλέξης Κομνηνός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από αλλοδαπούς

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στο Βαθύ της Σάμου. Ταυτοποιήθηκαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Πρεμιέρα σε αργό ρυθμό

Μπορεί να προέκυψε την τελευταία στιγμή η πολύ σημαντική απουσία του Μίροτιτς, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη

Περισσότερα »