Γιάννης Μουζάλας: Μπορεί οι πρόσφυγες να μην ζουν σε τετράστερα ξενοδοχεία αλλά οι σκηνές τους είναι ειδικής κατασκευής (video)

«Δεν μιλάμε για τετράστερες δομές. Προφανώς δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας για τις συνθήκες στέγασης των προσφύγων.
Είπε ότι εκτός από τα νησιά δεν υπάρχουν πρόσφυγες σε σκηνές και ότι αυτές οι λίγες που είναι στο Ελληνικό είναι ειδικής κατασκευής για ορειβάτες. Ανέφερε ακόμη ότι ο ίδιος έχει ζήσει 30 χρόνια σε αυτές τις σκηνές και τις ξέρει.
«Από ποτέ απέτυχα επειδή έχει λάσπες η Μαλακάσα» διερωτήθηκε. «Εγώ θα παραιτηθώ όταν μου το ζητήσει ο πρωθυπουργός» είπε ο κ Μουζάλας επαναλαμβάνοντας ότι έχει πέσει θύμα δολοφονίας χαρακτήρων.
Μίλησε επίσης για μύθο αναφορικά με την κατασπατάληση κονδυλίων. Ανέφερε ότι στην Ελλάδα έχουν δοθεί 350 εκατομμύρια και από αυτά 175 στην Ελληνική Πολιτεία και 175 στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. «Έχουμε δώσει στοιχεία στη Βουλή που δικαιολογούμε που πήγαν ευρώ και ευρώ».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »