Γιάννης Μάρκου: Οι τρεις υποψήφιοι της ΝΔ καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις, προέλευση, ηλικία, καταγωγή και θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να εκπροσωπήσουν τη Σάμο με «γαλάζιο» βουλευτή ώστε να πάνε ένα βήμα παραπάνω

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε ο κ. Γιάννης Μάρκου, πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου.

Η Νέα Δημοκρατία καθυστέρησε λίγο να ανακοινώσει τους υποψηφίους της, όμως μετά από σκέψη και τον έλεγχο κάθε υποψήφιου από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσε τους παρακάτω :

Ιωάννα Καραγιάννη, επιχειρηματίας, δημοτική σύμβουλος Δήμου Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, Ικαριακής καταγωγής, καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. το 2014 και υποψήφιος βουλευτής Σάμου στις εκλογικές αναμετρήσεις Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015) και Νικόλαος Στεφανής, πολιτικός μηχανικός και τουριστικός επιχειρηματίας, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σάμου.

Όπως είπε ο κ. Μάρκου, οι τρεις υποψήφιοι καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις, προέλευση, ηλικία, καταγωγή και θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να εκπροσωπήσουν τη Σάμο με ’’γαλάζιο’’ βουλευτή ώστε να πάνε ένα βήμα παραπάνω.

00Elia

Δεν γνωρίζει, ούτε έχει καταλάβει αν υπάρχει θέμα ανταρτών ως προς τις βουλευτικές εκλογές «και ούτε το θέλω, θεωρώ όμως πως θα επικρατήσει η λογική και η ψύχραιμες φωνές και θα πορευτούμε όλοι για το κοινό καλό. Η αξία του ανθρώπου είναι διαχρονική και δεν κρίνεται με τις εκλογές».

Η Σάμος έχει αρκετά ζητήματα και περισσότερο από τους υποψηφίους, ειδικά στο θέμα του μεταναστευτικού που είναι το πρωτεύον ζήτημα, αλλά και για άλλα μικρότερα θέματα.

Αύριο η ΝΔ Σάμου (20\6) έχει εσωτερική σύσκεψη για να προσδιορίσουν τον τρόπο και τις κινήσεις που θα γίνουν μέχρι τις εκλογές.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »