Γιάννης Μάρκου (νέος πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου): «Υπόσχομαι με την ευθύνη της θέσης αυτής, ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου.

Η Ν.Δ έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Μάρκου, αλλά όπως είπε ο ίδιος θα κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, με ομαδικότητα για τις εκλογικές αναμετρήσεις. Υπάρχουν κρίσιμα πολιτικά θέματα που κάποια αυτά θα λυθούν με τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί ενωτικά προς όλους τους Έλληνες».

Τα εσωτερικά θέματα λύνονται ενώ ο κ. Μάρκου θεωρεί πως μέχρι τις εκλογές θα υπάρχει μια συσπείρωση, θα υπάρχει δυναμικό παρόν και ως αντιπολίτευση, ενώ είναι η ευκαιρία να αποδείξει η Ν.Δ το τι μπορεί να κάνει, να αφουγκραστεί την κοινωνία και να λύσει τα προβλήματα.

«Υπόσχομαι με την ευθύνη της θέσης αυτής, ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, ήδη μου το έχει διδάξει η δουλειά μου βοηθώντας καθημερινά στο Νοσοκομείο, θα συνεχίσω να το κάνω και από τη θέση αυτή και όταν βγει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα καταφέρουμε αρκετά πράγματα, τουλάχιστον ή να τα επιλύσουμε ή να εξομαλύνουμε καταστάσεις».

Η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου, στηρίζει τη Χριστιάνα Καλογήρου, εφόσον και ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε και επίσημα το χρίσμα στην κα. Καλογήρου, άλλωστε στο θέμα των Περιφερειών είναι ξεκάθαρος ο κ. Μητσοτάκης.

Για το θέμα του Δήμου Σάμου αναμένεται η απάντηση του κ. Αγγελόπουλου, ο κ. Λογοθέτης δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον, για τον κ. Κατρακάζο δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση από το κόμμα ως προς την υποψηφιότητά του. Το μόνο ξεκάθαρο είναι πως η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου θα στηρίξει όποιο άτομο προτείνει το κόμμα, δήλωσε ο κ. Μάρκου. 

00CharismaMikro 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα (29 Οκτωβρίου 2020) στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο. Ειδικότερα, στη Λέσβο ορκίστηκαν

Περισσότερα »
Αύξηση απορροφητικότητας κονδυλίων ΕΣΠΑ -  Άνοδος στην 7η από τις τελευταίες θέσεις η Π.Β.Α μέσα σε ένα χρόνο

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων λόγω COVID-19. 125,5€ ανά κάτοικο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Π.Β.Α.) έχει προκηρύξει την δράση ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με

Περισσότερα »