Γιάννης Μάρκου: «Αυτός που θέλει να λέγεται δεξιός στηρίζει τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε o πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου.

Η συγκυρία είναι δύσκολη, αλλά η ομαδική δουλειά στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, κατάφερε να συνθέσει όλη αυτή την ανομοιογένεια σε όλες τις καταστάσεις, που αποτυπώθηκε θετικά με την αύξηση των 6 μονάδων στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές το δεύτερο νησί με το ποσοστό της Χριστιάνας Καλογήρου στο 38% και αύξηση 3 μονάδων από το 2014. Απόδειξη πως οι φήμες περί διάσπασης δεν ισχύουν, τόνισε ο κ. Μάρκου.

Η ΝΟΔΕ Σάμου υποστηρίζει ολοκληρωτικά την Χριστιάνα Καλογήρου και παρόλο τις αντιθέσεις και την διαφορετικότητα του καθενός, είναι σεβαστή η απόφαση των στελεχών να παραιτηθούν. Είναι ξεκάθαρη η στάση της ΝΟΔΕ Σάμου ως προς την στήριξη της κας Χριστιάνας Καλογήρου.

Ως προς τους Δήμους, κρατήθηκε γενικά μια ουδετερότητα και στόχος ήταν να εκφραστεί ο κάθε τόπος στον υποψήφιο που του αρμόζει. Για την Ανατολική Σάμο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση στήριξης από την κεντρική εξουσία.

«Θεσμικά έκανα όλη την διαδικασία, έτσι ώστε να δοθεί απάντηση όπως πρέπει. Η ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου που είχε βγει και δεν ικανοποίησε κάποιους, βγήκε σε συνεννόηση με τα κεντρικά και με τον κ. Αυγενάκη, τον γραμματέα του κόμματος. Είμαι καθόλα εναρμονισμένος με τη γραμμή του κόμματος».

Συγχαρητήρια έδωσε ο κ. Μάρκου, στον πρώην Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, για την επιτυχία του στις Ευρωεκλογές που κάνει τη Σάμο περήφανη. Στη Δυτική Σάμο υπήρξε στήριξη στο πρόσωπο του κ. Καλατζή όπως πήρε την εντολή, ως στέλεχος της Ν.Δ.

Συνεχίζοντας ο κ. Μάρκου τόνισε πως «αυτός που θέλει να λέγεται δεξιός στηρίζει τις επιλογές του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Χατζημιχάλης: «Σχολείο είναι όπου πηγαίνουν τα παιδιά μας, δεν είναι δικό μας.. Είναι όλων μας το σχολείο»

Γιώργος Χατζημιχάλης: «Σχολείο είναι όπου πηγαίνουν τα παιδιά μας, δεν είναι δικό μας.. Είναι όλων μας το σχολείο»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Γιώργος Χατζημιχάλης, μέλος του Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων

Περισσότερα »
Πλαίσιο αναγκαίων μέτρων και διεκδικήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον σεισμό της 30ης Οκτώβρη

Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιληνιών: Με συμπάθεια, φιλοφρονήσεις, ντεμενάδες και φωτογραφίες δεν καλύπτονται οι λαϊκές ανάγκες, ούτε λύνονται προβλήματα

Η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής να μην ενημερώνει, θεσμικά, το τοπικό συμβούλιο του χωριού για θέματα που αφορούν τους Μυτιληνιούς επαναλαμβάνεται και αγγίζει τα όρια

Περισσότερα »