Για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου Σάμου πραγματοποιήθηκε 4ωρη στάση εργασίας

Φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια: Ομιλία με τον καθηγητή κ. Δημήτρη Νανόπουλο «Η προέλευση των Φυσικών Νόμων»

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 με απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών, πραγματοποιήσαμε στάση εργασίας 9 με 13:00 μμ για να αναδείξουμε για άλλη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο μας που δεν είναι άλλα από την υποστελέχωση σε όλους τους τομείς και κλάδους και τις ακάλυπτες εφημερίες που υπάρχουν λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Σύλλογος εργαζομένων και η ΕΝΙΣ το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσουν και θα επανακαθορίσουν την στάση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με τα αιτήματα των μαζικών προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και επικουρικού προσωπικού.

Επειδή τα προβλήματα δεν απασχολούν μόνο τους υγειονομικούς αλλά όλη την κοινωνία καλούμε όλο το σαμιακό λαό να παλέψει για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας πλήρως στελεχωμένο και χρηματοδοτούμενο από το κράτος.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ       ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΙΣ

                          ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

00CharismaLogo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »