Για μια νέα αρχή… Ανατροπή! Συμμετοχή της παράταξης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” εύχεται σε όλους τους Σαμιώτες καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και πρόοδο.

Ας αφήσουμε πίσω μας όλες τις απογοητεύσεις και στασιμότητες των προηγούμενων χρόνων και ας προχωρήσουμε δυνατά στο μέλλον. Δεν πρέπει πλέον οι δυσκολίες να μετατρέπονται σε εμπόδια για την πορεία του τόπου μας.

Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο, χρονιά που πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας στο αύριο, τοποθετώντας τις στέρεες βάσεις για μια καινούργια αρχή, που θα οδηγήσει το νησί μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η “Ανατροπή”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Οι αρχές της παραμένουν σταθερά οι ίδιες, σε μία ανεξάρτητη και ακομμάτιστη γραμμή, με συνέπεια και οργάνωση, με προτεραιότητες και λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας τα τελευταία χρόνια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, μαζί με βασικά στελέχη της παράταξης, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, είναι έτοιμοι για την νέα αρχή. Μια νέα αρχή που θα διαγράψουμε όλοι μαζί από την 1η Σεπτεμβρίου. Όλοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας… με πρόγραμμα, συνέπεια, όραμα και συμμετοχή.

Η “Ανατροπή” συνεχίζει με τις ίδιες αξίες, με πρωταγωνιστές τις νεότερες γενιές, έξω από κομματικά επιτελεία και πελατειακές σχέσεις, αλλά με γνώσεις και αυτοπεποίθηση για δουλειά. Ανοιχτή σε όλους τους ενεργούς πολίτες που θέλουν να είναι μαζί της. Πάντα όμως κλειστή στις στηρίξεις από τα πολιτικά κόμματα και πάντα αντίθετη σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια, ως επαγγελματίες πολιτικοί, “προσπαθούν” να “αλλάξουν” τον τόπο, διεκδικώντας συνέχεια και με ψεύτικες υποσχέσεις μια πολιτική θέση.

00CharismaMikro

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »