ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καρλοβάσου: Οι μαθητές είναι εν-τάξη

ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καρλοβάσου: Οι μαθητές είναι εν-τάξη

Όλα κύλησαν ομαλά –και έτσι συνεχίζουν. Οι μαθητές των λυκείων του Καρλοβασίου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) σταδιακά, από την προηγούμενη εβδομάδα, επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή στην τάξη, με… τάξη και προσοχή.

Μπορεί ο Covid-19 να μην έχει ακόμη «ελεγχθεί» και να αποτελεί πρώτο θέμα της παγκόσμιας επικαιρότητας, εκπαιδευτικοί και μαθητές των λυκείων του Καρλοβασίου όμως τον κρατούν… μακριά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες υπουργείου και ΕΟΔΥ.

«Σας ευχαριστούμε»

Το παραπάνω αποτέλεσμα όμως δεν θα μπορούσε να επιτεχθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση Δήμου, Κοινότητας και ιδιωτών που από την πρώτη στιγμή της  επιστροφής των μαθητών στις τάξεις, στάθηκαν στο πλευρό μας.

Ο δήμος δυτικής Σάμου έγκυρα και έγκαιρα προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή και παραμονή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες διαθέντας την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη αλλά και επιπλέον προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας.

Παράλληλα, ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό των μαθητών των λυκείων. Συγκεκριμένα, στην προμήθεια αντισηπτικών ειδών, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για την προστασία των μαθητών προχώρησε η εταιρεία Βασιλόπουλος Α.Ε.  Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Καρλόβασι κ.κ. Αναγνώστου και Δημητρίου, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας και ύστερα από ενέργειες του Δήμου και της Κοινότητας Καρλοβασίων, προσέφεραν αφιλοκερδώς αντισηπτικά και μαντιλάκια μιας χρήσης για τους μαθητές της Γ’ τάξης.

Σας ευχαριστούμε.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των μαθητών για το δικαίωμα στη μόρφωση και την υγεία

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου χαιρετίζει και στηρίζει το δίκαιο αγώνα και τις κινητοποιήσεις των μαθητών της Σάμου και της χώρας για μόρφωση και

Περισσότερα »
Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »