Φλώρα Τζεβρένη: Θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στα νέα ζευγάρια, όπως ξεκινάνε από το 2020, αλλά να προσέξουν και τις πολύτεκνες οικογένειες

Φλώρα Τζεβρένη: Θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στα νέα ζευγάρια, όπως ξεκινάνε από το 2020, αλλά να προσέξουν και τις πολύτεκνες οικογένειες

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου-Ικαρίας και Κορσεών, κα Φλώρα Τζεβρένη.

Επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Κορσεών προς κάθε φορέα για το θέμα της παιδιάτρου και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Σάμου.

«Όσον αφορά την επιστολή μας είναι η συνέχεια της επιστολής που κάναμε τον Μάρτιο, στις 2 Μαρτίου και βλέπουμε ότι η κατάσταση παραμένει η ίδια. Είναι δέσμια η παιδίατρος, δεν μπορεί να πάρει ούτε την άδεια η οποία εκκρεμεί από τα περασμένα έτη. Δεν μπορεί να πάρει ούτε την άδεια της και η κατάσταση παραμένει η ίδια και εμείς σε αυτή την επιστολή σε συνέχεια της επιστολής της 2 Μαρτίου εμείς ρωτάμε, γιατί είναι πολύ γνωστό το θέμα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο, κινδυνεύουν παιδιά πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε, γιατί αντιπροσωπεύουμε τόσες οικογένειες οι οποίες είναι αναγκασμένες δεδομένων των συνθηκών να πληρώνουν εξωτερικό παιδίατρο για να έχουν την υγεία τα παιδιά μας».

Αυτό που επιθυμούν ως σύλλογος είναι να μάθουν το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο ορίζει την παραμονή της παιδιάτρου κας Δήμητρας Λάμπρου από το 2012 στο νοσοκομείο και τους τελευταίους δέκα μήνες βρίσκεται ολομόναχη στην παιδιατρική κλινική.

Αυτό που τόνισε η κα Τζεβρένη είναι ότι θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς, όπως επιδότηση ενοικίου, εισιτήρια προς τον τόπο συμφερόντων τους κ.τ.λ.

Ως σύλλογος θα κάνουν προσπάθεια να συναντηθούν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου, ώστε να ξεκαθαριστεί αν αυτό που γίνεται με την κα Λάμπρου είναι νόμιμο.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια είναι η υπογεννητικότητα στο νησί, κατάσταση που θα αποτυπωθεί πάρα πολύ τα επόμενα έτη και η λύση δεν είναι η ενσωμάτωση των μεταναστών στο δημογραφικό. Θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στα νέα ζευγάρια, όπως ξεκινάνε από το 2020 αλλά να προσέξουν και τις πολύτεκνες οικογένειες αλλά και να γίνουν μεγάλα βήματα στην παιδεία και την υγεία.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: «Για το θέμα της αντιπολιτεύσεως που ανήκουμε, δεν είναι «ζωηρή», δεν είναι όπως την φανταζόμουνα, δεν είναι να συμφωνούμε σε όλα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος , κ. Δημήτρης Έλληνας. Μια σειρά γεγονότων συμβαίνουν τον τελευταίο

Περισσότερα »
Κορονοϊός: 209 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 342 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 5 κρούσματα στην ΠΕ Σάμου

Σήμερα ανακοινώνουμε 342 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 24 συνδέονται με γνωστές συρροές και 30 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »
Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε σήμερα 24.09.2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία και του Συμβούλου

Περισσότερα »