Φλώρα Τζεβρένη (πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων): «Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η κα Φλώρα Τζεβρένη, η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρία και Φούρνων. 

Η ίδια μητέρα 5 παιδιών, όπως λέει, τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών εκτός από ανεξάρτητα είναι και πολύ καλά παιδιά, καθώς μεγαλώνουν με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο.

«Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα και νιώθουμε ότι τιμωρούμαστε καθημερινά και μέσω της ορολογίας και μέσω κάποιον απολαβών που υπήρχαν σε επιδόματα και παροχές, έχουν κοπεί πάρα πολλά πράγματα».

«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν», ανέφερε η κα Τζεβρένη, καλώντας όλους τους φορείς και συλλόγους να είναι δίπλα στους πολύτεκνους, χρειάζονται την βοήθειά τους, ενώ είναι ανοιχτοί σε προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ως αντιπολυτεκνική, χαρακτήρισε τη στάση της κυβέρνησης, ενώ στο Νομό υπάρχουν γύρω στις 800 οικογένειες, ενώ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα γερνάει. Ευελπιστεί μέσω διάφορων ενεργειών να προβάλλουν τα προβλήματα και να καταφέρουν ως σύλλογος να δώσουν κάποιες λύσεις.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 6μ.μ. στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Αγ. Νικολάου στο Καρλόβασι.

00CharismaMikro

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα