Φλώρα Τζεβρένη: Πολλές πολύτεκνες οικογένειες αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα και πρέπει να σταθούμε δίπλα τους. Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη

Φλώρα Τζεβρένη: Πολλές πολύτεκνες οικογένειες αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα και πρέπει να σταθούμε δίπλα τους. Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων κα Φλώρα Τζεβρένη.

«Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες από τον Μάρτιο, πραγματικά ήταν ένα πολύ διαφορετικό «Πάσχα» καλοκαιριού, αλλά ας μείνουμε αισιόδοξοι, ας μείνουμε ασφαλείς, ας τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας και αν μη τι άλλο στην παραμεθόριο νήσο μας, που τα μέσα είναι πολύ περιορισμένα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα».

Το νεοσύστατο Δ.Σ του συλλόγου, συνεχίζει απερίσπαστα τον αγώνα για τις πολύτεκνες οικογένειες των νησιών.

Όπως και πέρυσι, ο σύλλογος ξεκινά τη συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, «… η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη, φέτος πολλοί άνθρωποι δυστυχώς θα αντιμετωπίσουν πολύ μεγάλες δυσκολίες το χειμώνα. Πολλές πολύτεκνες οικογένειες που καθημερινά επικοινωνούμε μαζί τους αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα και πρέπει να σταθούμε δίπλα τους.

Υπάρχουν οικογένειες που δυστυχώς δεν θα πάρουν ούτε αυτό το ελάχιστο εποχικό βοήθημα, μετά την εργασία τους το καλοκαίρι και πολλοί δεν δούλεψαν δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να σταθούμε πιο δυνατοί δίπλα τους, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πρέπει να τους σταθούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά».  

Ο Σύλλογος έχει στείλει αιτήματα των πολυτέκνων οικογενειών στον βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη, τα οποία τα έχει προωθήσει στην βουλή και έχουν γίνει πολλά ερωτήματα τα οποία περιμένουν απαντήσεις.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει σχολικά είδη για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη μπορεί να παραδώσει το πακέτο του στα γραφεία του Συλλόγου στο Μαλαγάρι από τις 24 Αυγούστου από τις 9 το πρωί μέχρι της 1 το μεσημέρι.

00Sxolikaeidi01

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων έχει ως εξής:

«Σε λίγες μέρες ο Αύγουστος μας αφήνει και έρχεται ο Σεπτέμβριος, ο μήνας της έναρξης των σχολείων!!

Καθημερινός αγώνας τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και για εμάς τους γονείς και τα παιδιά μας!!!

Έτσι και εμείς εδώ στον Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου θέλοντας να κάνουμε τις πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας και τους μαθητές τους, χαρούμενους, ζητάμε την συμβολή και την στήριξη σας για άλλη μια φορά με την προσφορά σχολικών ειδών.

Ιδιαίτερα τούτη την χρονιά έχουμε ανάγκη την προσφορά και την αγάπη σας όσο ποτέ!!

Έτσι σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια μας συλλογής σχολικών ειδών!!!

Τσαντούλες σχολικές,

Τετράδια

Είδη γραφικής ύλης, είδη χειροτεχνίας

Μπλόκ ζωγραφικής, χάρακες,

Πακέτα Α4 και ότι άλλο θεωρείται ότι χρειάζεται ένας μαθητής!!

Ας κάνουμε χαρούμενα τα παιδάκια και αυτή την χρονιά!!!

Η συλλογή των σχολικών ειδών θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου μας, στον κόμβο Μαλαγαρίου Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή από τις 09:00 έως τι 13:00 το μεσημέρι, ή μετά από επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα: 6971690066 και 2273023900 ώρες λειτουργίας του συλλόγου.

Εκ του Δ.Σ

00Spitiko

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Δυάδα από την Basket League

Η προχθεσινή επιλογή με το Over του Ντίνου Μήτογλου επιβεβαιώθηκε με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων από τη δεύτερη περίοδο και

Περισσότερα »
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, Δικηγόρου ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο

Περισσότερα »