Φλώρα Τζεβρένη: Να προσπαθήσουμε όλοι μας να φτάσουμε τη Σάμο μας στη θέση που της αρμόζει

H «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» στους Μυτιληνιούς. Συνάντηση με τους φορείς της Κοινότητας

Η συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο» της κας Χριστιάνας Καλογήρου έγινε με ένα γνώμονα: Την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των οικογενειών των ακριτικών νησιών μας, οι οποίες καθημερινά βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις απαξίωσης και αδιαφορίας από την κεντρική εξουσία.

Μεγαλώνοντας πέντε (5) παιδιά είμαι σε θέση να γνωρίζω τη σκληρή καθημερινότητα και τον αγώνα των οικογενειών για επιβίωση.

Δεν μπορώ να ανεχθώ ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να διαθέσουν έστω και ένα (1) € για να προσφέρουν χαρά στο παιδί τους με ένα γλύκισμα.

Δεν ανέχομαι ότι οι κάτοικοι των νησιών μας αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα για την αποκατάσταση της υγείας τους με υπέρογκο κόστος αφού το νοσοκομείο μας παρά τις ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού δεν διαθέτει τα μέσα ώστε να αντιμετωπίσει τα κατά περίπτωση περιστατικά.

Θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει ειδική μέριμνα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αυτούς τους ήρωες της ζωής αλλά και για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στα παιδιά μας , αυτόν τον πολύπαθο τόπο, που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, ακέραιο και καλύτερο, διαφυλάσσοντας την οικογένεια, την πίστη και τις ιερές παρακαταθήκες της φυλής μας.

Η στήριξή σας στην υποψηφιότητα μου ,θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή αγώνων και προσπαθειών για την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική μέριμνα στα ακριτικά νησιά μας, ώστε να μην υπολείπονται σε τίποτα απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα.

Να προσπαθήσουμε όλοι μας να φτάσουμε τη Σάμο μας στη θέση που της αρμόζει.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

giagiamas logo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Kαθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση κυκλοφορίας. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την έξαρση των κρουσμάτων

Kαθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση κυκλοφορίας. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την έξαρση των κρουσμάτων

Συμπολίτες μου, Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε επιθετική έξαρση. Παντού στην Ευρώπη, αλλά πλέον και εδώ στην

Περισσότερα »
Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου, κ. Γιάννης Μάρκου. Η ΔΕΕΠ Σάμου συγκέντρωσε

Περισσότερα »