Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Συνεχίζονται οι στειρώσεις αδέσποτων σκύλων

Σχεδόν κάθε εβδομάδα στειρώνονται μερικά αδέσποτα σκυλιά μέσω της σύμβασης, που έκανε ο Δήμος με τον κτηνίατρο κ. Καραμηνά. Μέλη του σωματείου μας φροντίζουν για τη μεταφορά, τη φιλοξενία και τηνφαρμακευτική αγωγή των σκύλων. Όλοι τους εθελοντές και τους ευχαριστούμε θερμά για τις προσπάθειές τους.

00Dog01

Στη φωτογραφία βλέπετε μια αδέσποτη σκύλα από το Κοκκάρι, που στειρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και φροντίζεται στη διάρκεια της ανάρρωσής της, από εθελόντρια. Απαραίτητη όμως είναι η επανάληψη μαζικών στειρώσεων για να καλυφθεί ο μεγάλος αριθμός αδέσποτων καθώς επίσης και η προμήθεια ειδικών παγίδων προκειμένου να πιάσουμε φοβικά σκυλιά, από τα οποία υπάρχουν αρκετά.

Για αυτές τις ανάγκες έχουμε πληροφορήσει αρκετές φορές τον Δήμο Σάμου (προφορικά και εγγράφως) και ελπίζουμε ν’ ανταποκριθεί άμεσα. Καθυστερήσεις σε τέτοια θέματα εκμηδενίζουν τις προσπάθειές μας και αυξάνουν τις δαπάνες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΕΠΣ Σάμου: Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι για την ύπαρξη νερού στα αποδυτήρια γηπέδων και όχι με θέματα που δεν τους αφορούν

ΕΠΣ Σάμου: Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι για την ύπαρξη νερού στα αποδυτήρια γηπέδων και όχι με θέματα που δεν τους αφορούν

Με μια «καυστική» ανάρτηση στο Facebook η ΕΠΣ Σάμου, αναφέρεται στη διακοπή υδροδότησης στα αποδυτήρια του γηπέδου Μυτιληνιών εν μέσω πανδημίας. Συνεχίζοντας η ΕΠΣ Σάμου

Περισσότερα »