Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου, το Σάββατο (15/2/2020) στο ξενοδοχείο AEOLIS.

Ήταν μεγάλη μας τιμή, η συγκινητική προσέλευση του κόσμου ακόμη και με τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

00Filozoiko01

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν το κοινό για τις διάφορες δραστηριότητες του σωματείου μας, όπως την διοργάνωση των μαζικών στειρώσεων, το σχολικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα υιοθεσιών, την αντιμετώπιση κακοποιήσεων, τις διασώσεις και τις εργασίες μας στο καταφύγιο.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τα δικαιώματα των αδέσποτων και την φροντίδα τους. Μεγάλη εντύπωση έκανε στο ακροατήριο ο μεγάλος αριθμός των περιστατικών, που αναλάβαμε. 

00Filozoiko03

Έγινε αναφορά στο σπουδαίο ρόλο, που παίζουν οι εθελοντές στις διάφορες δράσεις μας και τους ευχαριστήσαμε  θερμά, ιδιαίτερα τους παρεβρεθέντες στρατιωτικούς κτηνιάτρους της 79 ΑΔΤΕ, Υπλγο κ. Νικολάκη Νικόλαο και Ανθλγο κ. Καλκαβούρη Ηλία, που βοήθησαν στις προηγούμενες μαζικές στειρώσεις και τον αρχιφύλακα Καζόγλου Δημήτρη, που ενθουσιάζει μαθητές και εκπαιδευτικούς με την καταπληκτική παρουσία του στο πλαίσιο του σχολικού μας προγράμματος περί φιλοζωίας. 

Περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά με διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις και πλούσια δώρα, για τα οποία ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο Μπουλαμάτη και την κα Αθηλένα Βελεμβέτσου, που προσέφεραν την νόστιμη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Επίσης ευχαριστούμε την κα. Αναστασία Σεργάγη για την προσφορά ενός μασάζ στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί.

00Filozoiko04

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον σκύλο μας τον Έλβις, τον αρχηγό του καταφυγίου ο οποίος κέρδισε με την παρουσία του τις καρδιές όλων μας. 

Τέλος, σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι και σας ευχόμαστε μια ευτυχισμένη και τυχερή χρονιά για εσάς και τις οικογένειές σας!!

00Filozoiko05

00Filozoiko06

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »