Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου, το Σάββατο (15/2/2020) στο ξενοδοχείο AEOLIS.

Ήταν μεγάλη μας τιμή, η συγκινητική προσέλευση του κόσμου ακόμη και με τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

00Filozoiko01

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν το κοινό για τις διάφορες δραστηριότητες του σωματείου μας, όπως την διοργάνωση των μαζικών στειρώσεων, το σχολικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα υιοθεσιών, την αντιμετώπιση κακοποιήσεων, τις διασώσεις και τις εργασίες μας στο καταφύγιο.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τα δικαιώματα των αδέσποτων και την φροντίδα τους. Μεγάλη εντύπωση έκανε στο ακροατήριο ο μεγάλος αριθμός των περιστατικών, που αναλάβαμε. 

00Filozoiko03

Έγινε αναφορά στο σπουδαίο ρόλο, που παίζουν οι εθελοντές στις διάφορες δράσεις μας και τους ευχαριστήσαμε  θερμά, ιδιαίτερα τους παρεβρεθέντες στρατιωτικούς κτηνιάτρους της 79 ΑΔΤΕ, Υπλγο κ. Νικολάκη Νικόλαο και Ανθλγο κ. Καλκαβούρη Ηλία, που βοήθησαν στις προηγούμενες μαζικές στειρώσεις και τον αρχιφύλακα Καζόγλου Δημήτρη, που ενθουσιάζει μαθητές και εκπαιδευτικούς με την καταπληκτική παρουσία του στο πλαίσιο του σχολικού μας προγράμματος περί φιλοζωίας. 

Περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά με διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις και πλούσια δώρα, για τα οποία ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο Μπουλαμάτη και την κα Αθηλένα Βελεμβέτσου, που προσέφεραν την νόστιμη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Επίσης ευχαριστούμε την κα. Αναστασία Σεργάγη για την προσφορά ενός μασάζ στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί.

00Filozoiko04

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον σκύλο μας τον Έλβις, τον αρχηγό του καταφυγίου ο οποίος κέρδισε με την παρουσία του τις καρδιές όλων μας. 

Τέλος, σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι και σας ευχόμαστε μια ευτυχισμένη και τυχερή χρονιά για εσάς και τις οικογένειές σας!!

00Filozoiko05

00Filozoiko06

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σταμάτης Φιλιππής: «Το Νοσοκομείο της Σάμου είναι κάτω από τα όρια ασφαλείας, σε όλα τα τμήματά του»

Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας: Νέα προκήρυξη για 500 μόνιμους γιατρούς – Σε ποιες περιοχές ανοίγουν οι θέσεις

Την πρόσληψη 500 μόνιμων υπαλλήλων στην Υγεία προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης πριν από λίγες μέρες. Ειδικότερα, δήλωσε πως τις προσεχείς ημέρες θα

Περισσότερα »
Σχόλιο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου: Να στελεχωθούν άμεσα με προσλήψεις τα Κέντρα Υγείας σε Βαθύ και Καρλόβασι και να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Eργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, απαιτεί το αυτονόητο, ότι θα έπρεπε ήδη να έχει προετοιμαστεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, προκειμένου

Περισσότερα »