Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ

Σύλληψη 58χρονου, για διάπραξη κλοπής

Το φετινό Φεστιβάλ είναι ξεχωριστό! Αποτελεί την κορύφωση της δραστηριότητας μας για τον εορτασμό του ενός αιώνα αγώνων και θυσιών του ΚΚΕ, του μισού αιώνα ζωής και δράσης της ΚΝΕ!

“Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!… Σίγουρος δρόμος…”

Το ΚΚΕ παραμένει το πιο νέο κόμμα με τις πιο φρέσκιες, επαναστατικές και καινοτόμες ιδέες για την ανατροπή του παλιού και γερασμένου κόσμου της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, με τα πιο όμορφα ιδανικά του συλλογικού αγώνα, της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης, της ανιδιοτέλειας και της πίστης στις ανεξάντλητες δυνάμεις της εργατικής τάξης.

Ο δρόμος που άνοιξε και ανοίγει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, η δράση των κομμουνιστών και κομμουνιστριών σε όλη την ιστορία, ο ηρωισμός και οι θυσίες τους, χθες και σήμερα, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τη σημερινή γενιά και τις ερχόμενες.

“Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!”

Απευθυνόμαστε σε κάθε νέο που βλέπει την αδικία, που προβληματίζεται, που ακόμα δεν έχει κάνει το βήμα να μπει στον αγώνα, να ξεπεράσει τα διλήμματα , τις ψευδαισθήσεις του “μικρότερου κακού”, το δηλητήριο του “τίποτα δεν αλλάζει”, που μας μπολιάζει το εκμεταλλευτικό σύστημα.

Σε καλούμε να παλέψεις μαζί με την ΚΝΕ για την κοινωνία που θα βάλει στο επίκεντρο της ανάπτυξης της, τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, όχι το καπιταλιστικό κέρδος!

Έλα να ακούσεις τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, να μάθεις το Πρόγραμμα, το σκοπό μας! Έλα να συζητήσεις τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες σου! Έλα να εκφραστείς, να διασκεδάσεις, να γνωριστείς με τους νέους του τόπου μας που δεν συμβιβαζόμαστε, που πιστεύουμε ότι η λύση στα σημερινά προβλήματα μπορεί να έρθει με εμάς πρωταγωνιστές, σε κατεύθυνση σύγκρουσης και ρήξης με τα σημερινά πρότυπα, τις αξίες, τους εκπροσώπους του καπιταλιστικού συστήματος!

Διέξοδος είναι η καθημερινή δράση κι αγώνας, για να εξασφαλιστεί για τους νέους και τον εργαζόμενο λαό μία ζωή με σύγχρονα δικαιώματα στη μόρφωση, τη δουλειά, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την αναψυχή. Προϋπόθεση είναι ο λαός να αξιοποιήσει τη δύναμή του, να σαρώσει κυβερνήσεις κι αφεντικά, να πάρει τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας στα δικά του χέρια! Ο σοσιαλισμός, η κοινωνία για την οποία παλεύει το ΚΚΕ είναι ανάγκη της εποχής μας.

Έλα και εσύ στο μεγάλο ραντεβού των νέων του νησιού μας!

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στην Πορφυριάδα Σχολή Καρλοβάσου!

Ομιλία από τον Παναγιώτη Μεντρέκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Αφιέρωμα στους «Συρματάδες» και το κίνημα της Μέσης Ανατολής

Mεγάλο γλέντι με το συγκρότημα του Κυριάκου Μαυρίκη

00Charisma01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει Αρχιπύραχος Παναγιώτης Κοτρίδης, μετά την αποχώρηση του Αρχιπύραχου Βασίλη Κοκμοτού. Ο κ. Κοτρίδης προήχθη πρόσφατα στο βαθμό

Περισσότερα »
Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με συναισθήματα, συγκινητικές ευχές και πολλά παιχνίδια και στέλνοντάς τα με το τρένο της αγάπης, κατάφερε να ενθουσιάσει

Περισσότερα »