Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Σήμερα, 14 Ιουλίου 2020, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο   Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος, κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Πέτρο Δεμέστιχα, τον Διευθυντή του Επιτελικού γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Καβιδόπουλο και τον Διοικητή 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κ. Περικλή Δούκα.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ, κ. Γεώργιος Κολλάρος, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μητσός και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Άννη Ανδρεάδου.

00Lalousis02

Προλογίζοντας τη συζήτηση ο Αρχηγός ΓΕΣ αναφέρθηκε στο πάντα επίκαιρο ποίημα του Α. Κάλβου « Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι θέλει αρετήν και τόλμη η ελευθερία», δίνοντας ένα αίσθημα ασφάλειας και ενότητας που πρέπει να μας διακατέχει όλους, και μας διαβεβαίωσε ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι σε συνεχή ετοιμότητα με υψηλό ηθικό.

00Lalousis03

Εν συνεχεία ο Δήμαρχος ανέφερε «Εμείς οι Έλληνες ακρίτες νησιώτες που ζούμε από τη γη και τη θάλασσα είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε η χώρα να παραμείνει πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας φυλάσσοντας τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα.

Η συνεργασία Τοπικής Κοινωνίας και Στρατού είναι απαραίτητη και τα οφέλη αυτής πολλαπλά.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

00Spitiko

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ). Το ΔΙΕΚ Σάμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους

Περισσότερα »