Εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργανώσεων ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο.

Ενόψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών του Κόμματος με ημερομηνία   διεξαγωγής τους την   13   Μαΐου 2018, ενημερώνονται τα μέλη του Κόμματος ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018. Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων   της   Πανελλαδικής   Οργάνωσης,   είτε   ως   εκλογείς   είτε   ως   υποψήφιοι   για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση.

Ειδικότερα, διευκρινίζονται τα εξής:

1.   Όσα μέλη του Κόμματος έχουν καταβάλει ήδη την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και έχουν λάβει την κάρτα μέλους, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

2.   Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και δεν έχουν λάβει την κάρτα μέλους για το τρέχον έτος, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές του Κόμματος, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέλους,  

α) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, δηλαδή με την παραλαβή της κάρτας.

β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής τους.  

Υπενθυμίζεται ότι, η ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018 ανέρχεται στο ποσό των δώδεκα ευρώ (12,00€), ενώ υπάρχει η δυνατότητα καταβολής συνδρομής για δύο (2) έτη, συνολικού ύψους είκοσι δύο ευρώ (22,00 €) και για τρία (3) έτη, συνολικού ύψους τριάντα ευρώ (30,00 €).

Οι προθεσμίες για την κατάθεση υποψηφιοτήτων έχουν ως εξής:

Η δήλωση υποψηφιότητας για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο. υποβάλλεται στην αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε., εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 ώρα της Τετάρτης, 25 Απριλίου 2018 έως την 19:00 ώρα της Παρασκευής, 27 Απριλίου 2018.

Η δήλωση υποψηφιότητας Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. πρέπει να υπογεγραμμένη από τριάντα (30) μέλη του Κόμματος που είναι εγγεγραμμένα στην οικεία Νομαρχιακή Οργάνωση και είναι ταμειακώς ενήμερα κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας, που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου.

Η δήλωση υποψηφιότητας Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. πρέπει να υπογεγραμμένη από είκοσι (20) μέλη του Κόμματος που είναι εγγεγραμμένα στην οικεία ΔΗΜ.Τ.Ο. και είναι ταμειακώς ενήμερα κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας, που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου.

Η δήλωση υποψηφιότητας για την εκλογή στο αξίωμα του μέλους της ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ε. υποβάλλεται στην αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε., εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 ώρα της Τετάρτης, 25 Απριλίου 2018 έως την 19:00 ώρα της Παρασκευής, 27 Απριλίου 2018.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες θα πρέπει να ενημερωθούν αν συντρέχει στο πρόσωπό τους κώλυμα εκλογιμότητας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 1 του άρθρου 3 της Εγκυκλίου.

Σάμος 09-04-2018

Ο Πρόεδρος

Πάρης Παπαγεωργίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Σάμου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στο οδικό δίκτυο των περιοχών αρμοδιότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ανά

Περισσότερα »
Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη: Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζόπουλο εξετάσαμε επί τόπου τα προβλήματα των λιμανιών μας

Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη: Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζόπουλο εξετάσαμε επί τόπου τα προβλήματα των λιμανιών μας

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, κα. Μαρία Κονδύλη-Πανουράκη,

Περισσότερα »