Εργατικό Κέντρο Σάμου: STOP στο ανθρωπιστικό έγκλημα. Να κλείσει τώρα το HOT – SPOT

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Σ. χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την προσπάθεια των δέκα τριών (13) σημαντικότερων μαζικών φορέων της Σάμου, να συναντηθούν και να καταλήξουν σε νέες κοινές δράσεις κλιμακώνοντας τον αγώνα, με 24ωρη ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για τους πάντες (ιδιωτικός, δημόσιος τομέας, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα επισιτισμού κ.λ.π.) την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, για δύο από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας. Αυτό του προσφυγικού – μεταναστευτικού και της συνεχούς υποβάθμισης του Νοσοκομείου Σάμου.

Η κατάληξη σε ένα κοινό κείμενο που εκφράζει με απόλυτη σαφήνεια τις θέσεις των φορέων, χωρίς ν’ αφήνει περιθώρια παρερμηνειών σε κανέναν, αποτελεί σημαντική κατάκτηση για όλους μας και πεδίο κοινής δράσης. Είναι συνέχεια της δράσης του προηγούμενου διαστήματος.

Καλούμε τα εργατικά σωματεία και κάθε άλλο μαζικό φορέα να συνεδριάσουν τα Δ.Σ. με το κοινό κείμενο, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην πλήρη επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Καλούμε τον Σαμιώτικο λαό να πάρει μαζικά μέρος στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που θα γίνει στις 10.30΄ το πρωί στη πλατεία Σοφούλη (και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών στο κλειστό Γυμναστήριο). Κανείς στη δουλειά, στο σπίτι, στο καφενείο. ΟΛΟΙ στον αγώνα !!!

Η Διοίκηση

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »