Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σωματεία ταξικά και όχι εργοδοτικά!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου καταδικάζει τις ενέργειες της πλειοψηφίας της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αικατερίνης να πραγματοποιήσει ένα νόθο συνέδριο, αποκλείοντας με το έτσι θέλω εκλεγμένους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και καλώντας τον εισαγγελέα, την αστυνομία και τα ΜΑΤ, να περιφρουρήσουν την νοθεία τους.

Τέτοιες ενέργειες και με την πρόεδρο να επιλέγει ποιοι είναι αρεστοί για να περάσουν την πόρτα του Εργατικού Κέντρου, ενώ για όσους δεν θέλει, δίνει οδηγίες στην αστυνομία να μην τους αφήσει να μπουν και να αποκλείονται από το Συνέδριο, επαναφέρει στην μνήμη μας μαύρες στιγμές για το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα.

Τα τσιράκια της εργοδοσίας και της κάθε φορά κυβέρνησης που ξεπουλούν τα εργατικά δικαιώματα για να κρατούν ακόμα και με την συνδρομή της αστυνομίας τις «ακριβές καρέκλες» τους δεν έχουν καμιά σχέση με την εργατιά που αγωνίζεται για τα δικαιώματά της.

Η συμβιβασμένη και υποταγμένη εργοδοτική πλειοψηφία να είναι βέβαιη ότι όσους εισαγγελείς και αστυνομίες, όσους μηχανισμούς του συστήματος και να έχει με το μέρος της, θάρθει η στιγμή που οι εργάτες θα τους βάλουν όλους εκεί που τους πρέπει.

Όχι σε ένα ακόμα νόθο συνέδριο για να διαμορφωθούν ψεύτικοι και κάλπικοι συσχετισμοί στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. 

Σωματεία ταξικά και όχι εργοδοτικά!

ds2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα