Εργατικό Κέντρο Σάμου – Ν.Τ. Σάμου ΑΔΕΔΥ: Αλληλεγγύη στους πυροπαθείς της Αττικής. Αιμοδοσία στη Σάμο. Άμεσα μέτρα στήριξης από το κράτος

Σύλληψη 58χρονου, για διάπραξη κλοπής

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου και η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και τους οικείους των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές στην Αττική. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους τραυματίες και τους πυροπαθείς και την αμέριστη στήριξη μας στους πυροσβέστες και σε όσους με αυτοθυσία και με δεκάδες ελλείψεις μέσων έδωσαν και δίνουν τη μάχη μέσα στις φλόγες για να σώσουν ανθρώπους και το βιός τους.

Είναι τουλάχιστον τραγικό και εξοργιστικό τον 21ο αιώνα το χειμώνα να χάνονται ζωές και λαϊκές περιούσιες από πλημμύρες και το καλοκαίρι από πυρκαγιές. Η χθεσινή τραγωδία αποκαλύπτει ότι παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών, εθελοντών κλπ που ρίχτηκαν στη μάχη της φωτιάς και των απεγκλωβισμών, η σταθερή έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης και η θυσία τους στο βωμό του κέρδους είναι εγκληματική.

Η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία, ενίσχυση και στήριξη και για να ικανοποιηθούν οι πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και λόγω των αυξημένων αναγκών καλούμε το Σαμιακό λαό να δώσει αίμα για τους τραυματίες που νοσηλεύονται και το έχουν ανάγκη.

Καθημερινές στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου, στο Βαθύ,

στο Τμήμα Αιμοδοσίας 10:00-14:00

την Πέμπτη 26 Ιούλη στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου

10:00-14:00

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

00Charisma01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »