Εργατικό Κέντρο Σάμου για την επίσκεψη Παναγιώτη Κουρουμπλή: Ήλθον, είδον και απήλθον

Ήλθον, στη Σάμο, είδον και απήλθον ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής προς άλλα νησιά… Στα συγκεκριμένα θέματα που έθιξε η εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου για καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με φτηνά εισιτήρια για τους εργαζόμενους, για την εγκατάλειψη του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για το κόψιμο του ΕΚΑΣ και τη μείωση των συντάξεων, φυσικά δεν είπε κουβέντα. Ωστόσο έδειξε την ενόχλησή του όταν έγινε λόγος για τον κοινωνικό αυτοματισμό που επιδιώκει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών ή για το γεγονός ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να επιτεθεί με χημικά στους αγωνιζόμενους συνταξιούχους.

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά, χωρίς επιχειρήματα και με περίσσιο θράσος προσπαθεί να μας πείσει ότι η φτώχεια, τα ματωμένα πλεονάσματα και τα ψίχουλα είναι μονόδρομος. Δεν θα της περάσει. Δεν συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση. Καλούμε την εργατική τάξη του νησιού μας να σηκώσει ψηλά το κεφάλι. Να συσπειρωθεί στα σωματεία, στο Εργατικό Κέντρο. Ούτε λεπτό δεν σταματάμε να διεκδικούμε πλήρη ανάκτηση των απωλειών μας, ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Το 2017 θα είναι η χρονιά των αγώνων για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας. Θα παλέψουμε γι’ αυτό.

Η Διοίκηση

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σχόλιο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για θέσεις επικουρικού προσωπικού, πλην ιατρικού προσωπικού

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ¨Άγιος Παντελεήμων¨  ανακοινώνει ότι από σήμερα  Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 ξεκίνησε ήδη η διαδικασία  υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις θέσεις λοιπού

Περισσότερα »