Εργατικό Κέντρο Σάμου: Έκκληση για προσφορά αίματος

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Έκκληση για προσφορά αίματος

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους και το λαό του νησιού μας να προσφέρουν αίμα για τις αυξημένες ανάγκες του Γ.Νοσοκομείου Σάμου, συναισθανόμενοι ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας ασθενείς  που έχουν ανάγκη από συχνές μεταγγίσεις καθώς και ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να το χρειαστούμε εμείς οι ίδιοι ή οι οικογένειές μας.

Προσφέροντας αίμα, προσφέρουμε λίγο από το χρόνο μας και το αίμα μας ανακουφίζοντας την αγωνία πολλών οικογενειών. Είναι πράξη αλληλεγγύης και στήριξης.

Οι εθελοντές μπορούν να δώσουν αίμα στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Νοσοκομείου Σάμου Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00 και Σάββατο 12:00-14:00

Είναι ανάγκη να αυξήσουμε την προσφορά μας σε αίμα.

Να αυξήσουμε την προσφορά μας στην ίδια τη ζωή.

Σημείωση: οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με βάση το άρθρο 68 του Ν.4554/2018 δικαιούνται άδεια με αποδοχές για τη μέρα της αιμοδοσίας, προσκομίζοντας στον εργοδότη τους σχετική βεβαίωση του νοσηλευτικού ιδρύματος στο οποίο έγινε η αιμοληψία.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Σ.

00Nefeli01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »