ΕΠΣ Σάμου προς Δήμαρχο Σάμου: Η πολιτική σας εκλαμβάνεται ως απαξιωτική και εχθρική στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, απέστειλε η ΕΠΣ Σάμου, όπου διαμαρτύρεται για τη μη επιχορήγηση των ποδοσφαιρικών συλλόγων και υπογραμμίζει ότι η συμπεριφορά του είναι τουλάχιστον άδικη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου ψηφίστηκε ομόφωνα η εισήγηση επιχορήγησης σε συλλόγους και σωματεία της Σάμου. Ακολουθεί η επιστολή της ΕΠΣ Σάμου, ενώ πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε ποια σωματεία και με ποιο ποσό θα επιχορηγηθούν από τον Δήμο Σάμου.

ΘΕΜΑ: Επιχορηγήσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως κάθε χρόνο επί της θητείας σας, με πολύ λύπη παρατηρήσαμε ότι στην λίστα των επιχορηγούμενων από τον Δήμο σωματείων, συλλόγων κλπ. δεν συμπεριλαμβάνονται οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σας εξηγήσουμε ξανά το πόσο σημαντική θα ήταν αυτή, ή έστω και μικρή οικονομική ενίσχυση προς τους παράγοντες των σωματείων μας, γιατί είναι αυτονόητο.

Σας δηλώνουμε όμως ότι η πολιτική σας αυτή εκλαμβάνεται ως απαξιωτική και εχθρική προς όλους όσους ασχολούνται και προσφέρουν από το υστέρημά τους, ώστε το άθλημα να παραμένει ζωντανό στο Δήμο μας και έρχεται ως συνέχεια της γενικότερης πολιτικής σας, σε ότι αφορά γενικότερα το ποδόσφαιρο, εγκαταστάσεις, υποδομές κλπ.

Ελπίζουμε ότι έστω και τώρα να σκεφτείτε ότι αυτή η συμπεριφορά σας είναι τουλάχιστον άδικη.

01

02

03

Επίσης σύμφωνα με την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Σάμου, λίγο προτού ολοκληρωθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος, κατόπιν εισήγησης δημοτικών συμβούλων και ομόφωνης έγκρισης, επιχορηγούνται και οι παρακάτω σύλλογοι με το ποσό των 400€ έκαστος:

Ποσειδωνίου,  Βλαμαρής, Νησί, Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, Προοδευτική Κίνηση Πολιτών Σάμου, Γυναικών Μυτιληνιών, Δημοτική χορωδία Καρλοβάσου και ΑΕΣΜ Φοίνικας.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα