Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ατόμου στη περιοχή φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Ενημερώνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου ότι την 06-05-2019 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και περί ώρα 18:25′, η Υπηρεσία μας σε συνεργασία με τον ΕΟΔ Σάμου έλαβε μέρος στην επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ατόμου στη περιοχή φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι.

Η διάσωση έγινε από θαλάσσης, με πλωτό σκάφος της ΕΟΔ Σάμου, όπου επέβαιναν τέσσερα άτομα της ΕΟΔ Σάμου και ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου. Λόγω του δύσβατου του εδάφους απαιτήθηκαν επίπονες προσπάθειες από τους διασώστες για την προσέγγιση και μεταφορά του τραυματισμένου ατόμου στο σκάφος, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ομάδα της ΕΟΔ.

00Diasosi02

Το πλωτό σκάφος αφίχθη στο λιμάνι του Καρλοβασίου την ίδια ημέρα και Ω/20:30, όπου τους ανέμενε ο Διοικητής της Π.Υ. Σάμου Πύραρχος Κων/νος Δ. Φράγκος, άνδρες του Λιμενικού σταθμού Καρλοβασίου και της ΕΟΔ Σάμου. Το τραυματισμένο άτομο, λόγω φόρτου εργασίας του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου, μετακομίσθει με εντολή του Διοικητή της Π.Υ. Σάμου με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του περί Ω/21:25 στο Νοσοκομείο Σάμου.

Την επιχείρηση συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Σάμου Πύραρχος Κωνσταντίνος Φράγκος σε συνεργασία με τον επικεφαλής της ομάδας ΕΟΔ Σάμου κο Καλαντζή Δημήτριο και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου Ανθυποπυραγό Ζαφειρόπουλο Σπυρίδων.

Ο

Διοικητής

Κων/νος Δ. Φράγκος

Πύραρχος

00Elia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα