«Επιβλητική» η παρουσία της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου στη Χίο

Η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη 4η Συνάντηση Χορωδιών Χίου 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο Πνευματικό κέντρο Δήμου Χίου.

00EnosiMikrasiaton03

Το πρόγραμμα των τραγουδιών που παρουσιάστηκαν περιελάμβανε παραδοσιακά τραγούδια Μικράς Ασίας και η χορωδία εμφανίστηκε την 2η ημέρα του τριήμερου της διοργάνωσης το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από θεατές αίθουσα του Ομήρειου Πνευματικού κέντρου Χίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Δημοτική αρχή Χίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ.Σταμάτης Κάρμαντζης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.

Την διοργάνωση της 4ης συνάντησης χορωδιών ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας Χίου και η θεματική ταυτότητα της συνάντησης αφορούσε τη θάλασσα, μιας και η ζωή του νησιού της Χίου είναι συνυφασμένη με αυτήν. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στις χορωδίες των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. 

00EnosiMikrasiaton05

«Συγχαρητήρια στους χορωδούς, στο δάσκαλό μας Στέφανο Πουλτσάκη και τους μουσικούς της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου για τη δυναμική παρουσία επί σκηνής. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Προέδρου και του Διοικητικού συμβουλίου για την εκπροσώπηση του συλλόγου μας από το χορωδιακό τμήμα, καθώς και στους μουσικούς από τη Χίο , την Λαμπρινή Κάμπουρα στο κανονάκι και τον Δημήτρη Κοντό στο λαούτο που μας συνόδευσαν στη παρουσίαση . Ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία μεταξύ των συλλόγων των νησιών μας σε ανάλογες εκδηλώσεις πολιτισμού και φιλίας !!».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα