Επιστολή του Τοπικού Συμβούλου Νίκου Φτυνογιάννη για τις εξελίξεις που αφορούν στο νέο Χοτ-Σποτ

Ο απολογισμός του Δημήτρη Σεβαστάκη για τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή

Προς την επιτροπή εράνου Μυτιληνιών

Καταθέτω την παραίτησή μου από την επιτροπή εράνου Μυτιληνιών για τη συγκέντρωση χρημάτων για την προσφυγή στο ΣΤΕ.  Ο λόγος είναι ότι ο κόσμος που με ψήφισε, και όχι μόνο, είναι οικονομικά ευάλωτος, με τους γνωστούς  μισθούς και συντάξεις πείνας που επέβαλαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια.

Θεωρούν ότι τα χρήματα θα πάνε τζάμπα, ήδη το έργο έχει ανατεθεί και ο ανάδοχος ψάχνει για ντόπιους συνεργάτες. Βάζουν θέμα διαχείρισης των μπλοκ και των χρημάτων.

Ζητούν τα χρήματα να τα βάλει ο νεοεκλεγείς βουλευτής αφού, σύμφωνα με την προεκλογική δήλωσή του, δημόσια, στην προηγούμενη Λαϊκή Συνέλευση, για την προσφυγή στο ΣΤΕ, αναλαμβάνει δωρεάν δικηγορικό γραφείο από την Αθήνα.

Η κοροϊδία των υποψηφίων και στελεχών της ΝΔ που άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα μετά, έχει ήδη υπονομεύσει την προσπάθεια της  προσφυγής, πολύ περισσότερο που αυτή απομονώνεται από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις  των σαμιωτών όπως αυτής της απεργιακής συγκέντρωσης  της 7ης Φεβρουαρίου και οι οποίες είναι οι μόνες που φοβούνται, αν συνεχιστούν και  που μπορούν να βάλουν φρένο στους σκοπούς και στις επιδιώξεις  των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , ΕΕ και ΝΑΤΟ σε βάρος Ελλήνων και μεταναστών.

Επιπλέον η προσπάθεια συκοφάντησης, στο χωριό, μελών  της Λαϊκής Συσπείρωσης  που γίνεται συστηματικά και επαναλαμβανόμενα από τον πρόεδρο του χωριού και μέλη της παράταξής του, στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να  κρύψουν τις κολωτούμπες των κομμάτων τους για το νέο ΚΥΤ, υπονομεύουν τις όποιες προσπάθειες μπορούν να γίνουν από κοινού για το καλό του χωριού.

Η παράταξή μου και εγώ καλούμε το λαό να επιμείνει στα αιτήματα της Πανσαμιακής Απεργίας της 7ης Φεβρουαρίου γιατί αποτελούν την μόνη πραγματική λύση στο πρόβλημα και να διεκδικήσει:

Να κλείσει εδώ και τώρα το κολαστήριο του hot spot.

Να μην ανοίξει κανένα άλλο πουθενά στη Σάμο.

Απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών από το νησί και τη χώρα.

Πρόσφυγες – μετανάστες και υπηρεσίες ασύλου σε σύγχρονες ανθρώπινες δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα. Γρήγορος εφοδιασμός με

ταξιδιωτικά έγγραφα για τις χώρες που επιθυμούν.

Μόνο ο μαζικός, οργανωμένος και επίμονος αγώνας όλου του σαμιακού λαού μπορεί να βάλει φρένο στον απαράδεκτο εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων στο νησί και τη χώρα μας.

Φτυνογιάνης Νικόλαος

Garden

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »