Επιστολή παραίτησης Σταυρού Τάσσου επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου

Επιστολή παραίτησης Σταυρού Τάσσου επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου

Κύριε Πρόεδρε,

Η επιθετικότητα της κυβέρνησης της Τουρκίας και της αστικής τάξης της, που έχει περάσει σε μια νέα φάση κλιμάκωσης, καθώς και η ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, δημιουργούν αυξημένες υποχρεώσεις για μένα, ως Προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), που είναι μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ).

Οι υποχρεώσεις αυτές δεν μου επιτρέπουν, δυστυχώς, να ανταποκρίνομαι, όσο επιβάλλεται και επιθυμώ και στις υποχρεώσεις μου ως περιφερειακού Συμβούλου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόρειο Αιγαίο.

Για το λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του περιφερειακού Συμβούλου.

Η παραίτηση μου δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να ενδιαφέρομαι και να αναδεικνύω τα μεγάλα προβλήματα των κατοίκων των νησιών μας και να αγωνίζομαι για την επίλυση τους.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω και από τη θέση του Πρόεδρου της ΕΕΔΥΕ, να προβάλω τις διεκδικήσεις των νησιωτών για την ικανοποίηση των αναγκών τους, για αξιοπρεπή ζωή, υγεία, ειρήνη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τα δικαιώματα των νησιωτών για να μην πληρώσουν ξανά την κρίση, να σταματήσουν τα νησιά να είναι στρατόπεδα εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών, για την προστασία της υγείας των νησιωτών και επισκεπτών σε αυτά.

Ιδιαίτερα για τα νησιά μας, ζωτικής κυριολεκτικά σημασίας είναι ο αγώνας για την αντιμετώπιση των κινδύνων που εγκυμονούν τα σχέδια ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, για συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση του Αιγαίου, καθώς και η μη αναγνώριση συνόρων στο Αιγαίο από μέρους τους.

Σ’ αυτόν τον αγώνα, για τη διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, έξω από λυκοσυμμαχίες, καλώ το Περιφερειακό Συμβούλιο να συναντηθούμε.

Με τιμή

Σταύρος Τάσσος,

Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βορείου Αιγαίου.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σταμάτης Φιλιππής: «Το Νοσοκομείο της Σάμου είναι κάτω από τα όρια ασφαλείας, σε όλα τα τμήματά του»

Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας: Νέα προκήρυξη για 500 μόνιμους γιατρούς – Σε ποιες περιοχές ανοίγουν οι θέσεις

Την πρόσληψη 500 μόνιμων υπαλλήλων στην Υγεία προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης πριν από λίγες μέρες. Ειδικότερα, δήλωσε πως τις προσεχείς ημέρες θα

Περισσότερα »
Σχόλιο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου: Να στελεχωθούν άμεσα με προσλήψεις τα Κέντρα Υγείας σε Βαθύ και Καρλόβασι και να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Eργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, απαιτεί το αυτονόητο, ότι θα έπρεπε ήδη να έχει προετοιμαστεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, προκειμένου

Περισσότερα »