Επιστολή Δημάρχου Σάμου στον Δήμαρχο Λέσβου και Πρόεδρο Κοινότητας Βρίσας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι λόγω του σεισμού 6.1R

Αγαπητέ μου Σπύρο,

Οι σχέσεις των Νησιών μας που βασίζονται στον Πολιτισμό και στην Ιστορία είναι βαθιές και παράλληλες στις αιγιακές διαδρομές και μας επιτρέπουν να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στα πραγματικά δύσκολα.

Στους αδελφούς μας της Κοινότητας Βρίσας, οι οποίοι αποτέλεσαν και τους πρώτους κατοίκους της Κοινότητας Μυτιληνιών του Δήμου Σάμου, γεγονός που οδήγησε τις δυο περιοχές να έχουν αδελφοποιηθεί, στέλνουμε όλη μας την συμπαράσταση και εκφράζουμε το πραγματικό μας ενδιαφέρον, αλλά και την πρόσκλησή μας προς τα παιδιά της περιοχής να φιλοξενηθούν στις Δημοτικές μας κατασκηνώσεις, σε μια μικρή ένδειξη αλληλεγγύης .

Ως ελάχιστο πρώτο δείγμα συνεισφοράς, σας αποστέλλουμε άμεσα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που ελπίζουμε να ανακουφίσουν έστω και λίγο τους πληγέντες πολίτες. Παρακαλώ να μας ενημερώσεις για περαιτέρω ανάγκες προκειμένου να συνδράμουμε κατά το δυνατόν στην αντιμετώπισή τους.

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζετε.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Σάμου

Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »