Επίσκεψη Χριστόδουλου Στεφανάδη στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Επίσκεψη Χριστόδουλου Στεφανάδη στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Σήμερα, Σάββατο 06 Ιουνίου, ο Βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης επισκέφθηκε το Δήμο μας και είχε συνάντηση και συζήτηση με τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη και τους Αντιδημάρχους, για να ενημερωθεί σε τρέχοντα θέματα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος Δήμος μας.
Από τη συζήτηση έγινε κατανοητό ότι, για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων που κληρονόμησε ο Δήμος Δυτικής Σάμου, η στήριξη της πολιτείας είναι επιβεβλημένη.
Ο Βουλευτής μας, υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του και την βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα.
Εκφράσαμε την ικανοποίησή μας για την πρωτοβουλία του Βουλευτή μας και για τη δέσμευσή του ότι, οι συναντήσεις αυτές θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Επίσης των ευχαριστούμε και για την στήριξη του αιτήματός μας, της επιπλέον προσέγγισης του Blue Star Myconos στο λιμάνι Καρλοβάσου.
Θεωρούμε ότι η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη, για να μπορέσει ο τόπος μας, ο Δήμος μας, αλλά και η Σάμος μας, όχι μόνο να σταθούν, αλλά να πάνε και μπροστά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Εμείς σαν Δήμος έχουμε όλη την καλή διάθεση συνεργασίας και στήριξης όπου χρειαστεί κάτι που έχουμε αποδείξει όλον αυτόν τον καιρό με τις πράξεις μας.

Groomers01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »
O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμ. Κιάσσος ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αν. Σάμου στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 59/25-01-2021 απόφαση Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην

Περισσότερα »