Επίσκεψη Χριστιάνας Καλογήρου σε Σάμο και Αγαθονήσι

Επίσκεψη Χριστιάνας Καλογήρου σε Σάμο και Αγαθονήσι

Η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη πραγματοποιούν σήμερα επίσκεψη στη Σάμο και το Αγαθονήσι.
Η κα. Καλογήρου σε ανάρτησή της αναφέρει:

00Kalogirou002
«Σε μια εποχή που η πανδημία έχει προσδιορίσει νέα δεδομένα, προσπαθούμε για τη συνεχή αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, τόσο για τα μεγάλα νησιά όπως η Σάμος, όσο και για τα μικρά και απομακρυσμένα όπως το Αγαθονήσι.
Η ανταλλαγή απόψεων και η απευθείας επικοινωνία με τους νησιώτες συντελεί πάντα στη γρήγορη επίλυση των ζητημάτων.
Η συνάντηση με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής  που υπηρετούν στο Βαθύ, το Πυθαγόρειο, το Καρλόβασι και το Αγαθονήσι, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το υψηλό αίσθημα καθήκοντος με το οποίο υπερασπίζονται τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας, υπηρετώντας πάντα τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου».

Armodios Banner

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Α. Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

Ν. Μηταράκης: «Μειώσαμε δραστικά τις ροές, υλοποιούμε ουσιαστική αποσυμφόρηση και στα νησιά και στην ενδοχώρα

“Oι υπαίτιοι του εμπρησμού στη Μόρια θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, θα εκτίσουν τις ποινές τους και θα απελαθούν” Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς

Περισσότερα »