Επίσκεψη του βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ Θεόδωρου Παπαθεοδώρου στη Σάμο

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί τη Σάμο, ο βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Το πρόγραμμα επίσκεψής του περιλαμβάνει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΑΤ στις 17.00, ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Σάμος με θέμα τη διαχείριση του προσφυγικού στις 19.00, συνάντηση με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 21.00 και θέμα συζήτησης τις εκλογές στη ΔΗ.ΣΥ και την ανασυγκρότηση του  κεντροαριστερού χώρου, επίσκεψη την επομένη Τρίτη 24 Οκτωβρίου στο κέντρο ταυτοποίησης στις 9.30, συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου στις 11.00, συνέντευξη σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στις 12.00.

Καλούμε όλα  τα μέλη και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να παραβρεθούν στην ομιλία του βουλευτή κ. Παπαθεοδώρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Σάμος στις 23 Οκτώβρη και ώρα 19.00.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »