Επίσκεψη του Γιάννη Σπιλάνη σε Ικαρία και Σάμο

Επίσκεψη του Γιάννη Σπιλάνη σε Ικαρία και Σάμο

Επίσκεψη μιας εβδομάδας σε Ικαρία και Σάμο θα πραγματοποιήσει από την Πέμπτη 23 μέχρι και την Πέμπτη 30 Γενάρη, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Σπιλάνης.

Με την ιδιότητα του ως Προέδρου της «Επιτροπής Ιαματικού Τουρισμού και Τουρισμού Ευεξίας» ο Γ. Σπιλάνης θα έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους των νησιών προκειμένου να εξεταστούν τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα σχετικά με την αδειοδότηση των πηγών. Με την ευκαιρία θα συζητηθούν και οι δυνατότητες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές και να εκσυγχρονιστούν για να προσελκύσουν ένα ευρύ κοινό που αναζητεί όχι απλά τη θεραπεία, αλλά τη χαλάρωση και την ευεξία.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους φορείς ώστε να εξεταστεί με ποιόν τρόπο η ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας, που συνδυάζεται απόλυτα με την διατροφή, το περιβάλλον, τις υπαίθριες δραστηριότητες κα,  μπορεί να γίνει η βάση για ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης των νησιών μας. Στόχος είναι να σχεδιαστούν δράσεις που να μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ 2021-27.

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρεί απαραίτητο ως Περιφέρεια Β. Αιγαίου «να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας» σε ότι αφορά τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των νησιών μας και καλεί όλες τις παραγωγικές δυνάμεις να συμβάλλουν προς αυτή τη κατεύθυνση.   

teleion maketa16

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »