Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου στο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου (τομέα Γεωπονίας)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από στελέχη της ΠΕ Σάμου μετά από σχετική άδεια του Υπουργείου Παιδείας, επισκέφτηκε το ΕΠΑΛ Καρλοβάσου και τον τομέα Γεωπονίας. Εκεί, παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Ταμπαχανιώτη, του Διευθυντή του σχολείου κ. Στέλιου Φιλιππάκη και του Υπευθύνου του τομέα κ. Κώστα Καραδήμου, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την καταπληκτική δουλεία που γίνεται με την παραγωγή μοναδικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας αλλά και τη γενικότερη προσπάθεια κατάρτισης των μαθητών.

00EpalKarlovasou01

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε τη χαρά να δούμε αυτή την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στον τομέα Γεωπονίας και να γευτούμε και να θαυμάσουμε μοναδικά τοπικά προϊόντα που οι μαθητές παρασκευάζουν, αποτελώντας ζωντανά παραδείγματα της σύνδεσης της γνώσης με την παραγωγή. Όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα θα μπορούσαν με τον καλύτερο τρόπο να εφοδιάσουν επιχειρήσεις με αγνά τοπικά προϊόντα και η παραγωγή τους να δώσει επαγγελματική διέξοδο και προοπτική στα παιδιά μας.

00EpalKarlovasou02

 

Η πολύπλευρη προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στα νησιά μας σίγουρα είναι υποστηρικτική σε αυτό που τα παιδιά δημιουργούν και σίγουρα οδηγεί στο άνοιγμα ευκαιριών και δρόμων. Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και στους μαθητές για όλα αυτά που είδαμε».

00EpalKarlovasou04

ds2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »
2η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Καρλοβάσου στο μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή για το Καρλόβασι στη Μύκονο. Σκέψεις για την αναστολή των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω κορονοϊού

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το Καρλόβασι βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, όπου την Παρασκευή (30/10) στις 14:30

Περισσότερα »